Sorry, že si tu robím reklamu, ale tak je to k téme Ak Vás zaujíma urbex ako taký, budem rada ak kuknete ku mne na FB » www.facebook.com/pages/The-Valky...
@elllie18 fuhaa bezrucka,razsochy, vojenska zakladka v devinskej,skolky opustene alebo bunkre,metro,ten opusteny bazen a neviem tu v BA je toho strasne vela
@elllie18 no všetko ani ne ale hladám niekoho kto pojde do niakych so mnou pretože nemám moc s kým odkedy nás chytili policajti sa ostatní boja a sama tam ísť do asi ne
Samozrejme si musíš dávať pozor na všetko. Feťáci, polícia, bezdomovci, prípadne majitelia . V samotnej Bratislave je na 100ky budov kam mlžeš ísť treba mať odvahu alebo niekedy aj vypité . My chodíme takto po budovách, naposledy sme boli v bývalej vojenskej základni. Špecializujeme sa na budovy hlavne v noci. Istrochem, matador, bunkre atď atď. Vieceré sme už prešli, nie všetko sme ešte zverejnili. Najväčší problém sme mali zatiaľ len s bezdomovcami. Inak všetko v pohode. Možno sme mali aj šťastie... ktovie. Tu je posledné videjko, každý týždeň niečo točíme tak daj odber aby ti nič neušlo
@Nighturbex Ja som bola vzdy v noci v budovach, vacsinou sme to ani neplanovali. A prekvapivo mi to prislo menej desive akokeby nevidis tie veci z ktorych by si mala mat strach a iba objavujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» urbanexploration.sk/clanky/...
» urbex.cz/...
Moje oblúbené stránky o urbexe a však odvahu sama ísť niekde do opustenej budovy som (zatiaľ) nenašla