mala som kamošku,ale pohádali sme sa a ona mi veľmi vynadala,zniesla ma pod čiernu zem,a ja ju iež,vrátila som jej to,ale nie až tak ako ona mne... a teraz by sa chcela udobriť. ja stojím na to že sa to nikdy nestane lebo to bolí dodnes ako sa zaxovala,a
ja by som sa na tvojom mieste s nou udobrila ale neodpustila co sa stalo sa uz neodstane mozte byt zas kamaratky ale musis jej vysvetlit ze nezabudnes na to co ti urobila
Má vlastny nazor.... s kamoskou sme boli naj kamaratky .... nerozpravame sa asi 3 roky lebo sme do seba jebali, nadavali, a to bolo strasne . takze 3 roky mam pokoj.. nasla som si inu naj kamosku a ta je uplne ina ako tato namyslena koza
55lienka: a nestve ta to? noo aj my sme si tak vynadali a o to,ze zomna spravila tu nahjorsiu spinu a nevem co setko, a to sa odpustit neda iba tak... vsak? aspon pre mna je to take ze nemam dovod jej dalej verit.
0zuzuletka0.. nie nestve.. prebrala mi chalana, neda a pochybujem ze jej niekedy odpustim a ked uz tak tak ja sa je ospravedlnovat nebudem ona urobila chybu ne ja
55lienka: noo.... aspon ty ma chapes som rada... take ti spravila? booze,nexapem. a to si neikto povie ze nejlepsi kamos,nie? strasne. u nas to bolo trosku ine ale predsa,neda sa odpustit ani sa kamosit s niekym pre koho si nic neznamenal,a ostal v jeho ociciah oba spina,aaa vsetko mozne.vsak? xapes ma,asi.. kamosi si to nerobia,lebo sa maju vedet poxopit. i ja som si uz za ten cas nasla inu kamosku a je uplne inaaaa a som rada ze ju mam
No aspon niekto tu ma taky isty nazor ako ja ze 0zuzuletka0 hej take mi spravila cize ja nemam uz ani o nej paru nech si robi co chce.. netrapi ma ako clovek.. kamarati si maju pomahat a spol... a ne zradit .. este ze tak ze si si nasla inu
55lienka: Tak to sme dve...mne moja najlepsia, no teraz uz byvala tiez zobrala chalana, paradox bol, ze ona mala velku zasluhu na tom, ze sme boli spolu...a napriek tomu som jej odpustila, nezabudla, ale odpustila, a ona ma zradila druhykrat, dala sa do takej partie, ze skoda spominat, akurat dnes som ju po dlhych mesiacoch videla, pozdravila sme sa, ale inak nic, absolutne...a ani to nechcem menit, mat taku kamaratku, to radsej nemat ziadnu...Ale ty 0zuzuletka0 sa s nom pomer, pretoze mozno je to skvely cloviecik a tymto sposobom by si o nu mohla prist...
heh dakedy radost citat tie hefty. mne moja najlepsia, no teraz uz byvala no lol
ja neviem ci by som odpustil. Nahnevany by som bol urcite ale odpustit????? Tazko sa odpustaju veci. A mylsim si, ak su dvaja fakt dobri kamarati mozeme povedat, ze priatelia ano. tak by sa nemali dako moc pohadat. Ved ja som sa nepohadal este asi s nikym s mojich fakt dobrych kamosov (vedsinou su to kamosky). Iba ak som sa nahenval ale to je na dlho
Takze nemal by som co odpusta, ze som sa pohadal alebo ja neviem co - dufam, ze som temu dobre pochopil
Boze mate problemy Tom & Mark (byvali clenovia Blink 182) sa prestali bavit zo dna na den po 18 tich (opakujem 18tich!!) rokoch naj priatelstva a ziju a je im dobre.. Tym len cem povedat ze vsetko zle je na nieco dobre a vztahy aj tak nikdy netrvaju vecne. Sak co je vecne? NIC
ja mám naj kamosku uz strasne dlho a vlaste len raz sme sa tak trochu pohádali a to hlavne kvôli mne, lebo som jej neverila, ale nastastie to uz je v poriadku a odpustila mi. Ale keby ju stratím, velmi by ma to trápilo, preto by som jej ja este raz sancu dala.
noo,som rada,že sa ste sa vyjadrili,ale odpustiť by som odpustila,keby bola iná,lenže ona je iná ale naozaj! ja to xápem asi všetko inak,ale isto sa nájde pár ľudí,ktorí by ma poxopili. Ona nezradila iba raz,ale už veľa krát. A keby bola ozaj kamoška toto by nespravila,lebo predsa sa máme xápať a nie sa urážať a nádať si,no nie? Kamoši sú o inom! Aspoň pre mňa teda.
tak ked ta uz zradila velakrát, tak potom na nu kasli, spravila by to zase.
A priatelstvo je naozaj o inom a ak ta este aj urazala a nadala ti, tak ju niekam posli. Ja tiez nemám vzdy s mojimi kamosmi rovnaké názory, ale takým spôsobom sa to určite nerieši.
Len som si myslela, že sa stalo medzi vami nejaké menšie nedorozumenie, tak preto som ti poradila, aby si jej dala este sancu. Ale ked je taká, ako hovorís, tak nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja... tiez som mal nejlepsieho kamosa, vlastne najlepsieho priatela
vedeli sme o sebe vsetko a vsetko sme pomaly robili spolu
a tiez sme sa takto pre tieto dovody pohadali, ale odpustil by som mu, lebo ho poznam velmi dobre na to aby som vedel, ze to tak nemyslel
a na druhej strane mna boli to, ze po tom vsetkom co sme si prezili to skoncilo takto...
ja neviem ci by som odpustil. Nahnevany by som bol urcite ale odpustit????? Tazko sa odpustaju veci. A mylsim si, ak su dvaja fakt dobri kamarati mozeme povedat, ze priatelia ano. tak by sa nemali dako moc pohadat. Ved ja som sa nepohadal este asi s nikym s mojich fakt dobrych kamosov (vedsinou su to kamosky). Iba ak som sa nahenval ale to je na dlho
Takze nemal by som co odpusta, ze som sa pohadal alebo ja neviem co - dufam, ze som temu dobre pochopil
A priatelstvo je naozaj o inom a ak ta este aj urazala a nadala ti, tak ju niekam posli. Ja tiez nemám vzdy s mojimi kamosmi rovnaké názory, ale takým spôsobom sa to určite nerieši.
Len som si myslela, že sa stalo medzi vami nejaké menšie nedorozumenie, tak preto som ti poradila, aby si jej dala este sancu. Ale ked je taká, ako hovorís, tak nie.