Ahojte,mám na vás jednu otázku.Konečne som sa po dlhej dobe odhodlala a chcela by som skúsiť to urobiť partnerovi orálne.Avšak, napadlo mi,je niečo čo by zlepšovalo chuť počas orálu?Napr.čo tak použiť nejaký ochutený lubrikant? prípadne čokoláda?
a neviem, ked ti to proste nebude chutit tak to uz viac nerob, alebo mu povedz nech si ho umyje alebo ved skus a sama uvidis aj tak ti nik neukaze ake to je na vlastnej kozi..
súhlasím s tebou,mne to nechutné je a zatial s tým nikto problém nemal
k veci - naposledy čo sme mali tak to bolo myslím aloe vera. ako dalo sa,ale po chvíli ti to už nechutí..a viem,že kamoška raz skúšala pina coladu a ževraj hnus Tak neviem skús niečo tradičnejšie,čokoláda v tube,jahodové alebo šlahačka..
Chuť počas orálu? Drahá slečna, vy máte skutočne v pláne partnerov penis žuť? Ak Vám však mám poradiť, odporúčam obliať partnerovu, ehm, pýchu, alebo teda hanbu, whisky alebo namočiť do medu. Garantujem úspech!
jesus lapdancing christ.. co chces zlepsovat? pokial tvoj drahy dodrzuje zakladnu hygienu tak v tom ci mu olizujes laket alebo vtaka nie je ziaden chutovy rozdiel..
aj ked teda, olizovat laket mi pride byt trocha divne..
@saddath ale sak ozaj taketo otazky.. vylepsit chut.. to je ako chciet vylepsit chut ihlicnanu.. holt ked budes jedlicku obzuvat vzdy bude chutit ako jedlicka a nie ako mandarinka. a ked ti jedlicka nechuti tak ju proste neobzuvaj! a je uplne 38 ci obzuvas tu jedlicku na vrchu alebo na kmeni. no! common sense!
Nechápem,prečo to riešiš? Ved ked je partner pekne osprchovaný a pekne ti vonia tak ta to musí rajcovať. A ak sa ti to hnusí,tak nepomôžu ani vonavé kondomy,ananás a podobné veci.Možno keby bol na začiatku aktívny on a pekne ta vzrušil,napr.jazykom išlo by ti to lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
to vás baví sa takéto veci stále pýtať? to fakt?
a neviem, ked ti to proste nebude chutit tak to uz viac nerob, alebo mu povedz nech si ho umyje alebo ved skus a sama uvidis aj tak ti nik neukaze ake to je na vlastnej kozi..
inak ono väčšinou stačí, ak sa umyje.
ako teraz vazne no neviem lebo podla mna to nechuti "nijak"
@flysser nechutné? prečo?
no neviem no, ale ja si nepotrebujem zlepšovať chuť ... ako by som to povedala, mne môj muž chutí bez všetkého
hlavne to rob preto, že to bude baviť teba (moja ťažko sformulovana rada )
súhlasím s tebou,mne to nechutné je a zatial s tým nikto problém nemal
k veci - naposledy čo sme mali tak to bolo myslím aloe vera. ako dalo sa,ale po chvíli ti to už nechutí..a viem,že kamoška raz skúšala pina coladu a ževraj hnus Tak neviem skús niečo tradičnejšie,čokoláda v tube,jahodové alebo šlahačka..
akurat musis vyrezat vacsie dierky do tych koliesok, a nasledne nasadit na organ. budes potrebovat zhruba 8 kusov
aj ked teda, olizovat laket mi pride byt trocha divne..
Fajnovka.
Nechápem,prečo to riešiš? Ved ked je partner pekne osprchovaný a pekne ti vonia tak ta to musí rajcovať. A ak sa ti to hnusí,tak nepomôžu ani vonavé kondomy,ananás a podobné veci.Možno keby bol na začiatku aktívny on a pekne ta vzrušil,napr.jazykom išlo by ti to lepšie.
Ti chalanko čo to tu píšeš?? Je nechutný orál od baby? Si v živote určite nemal sex!
A baby čo tu píšete že je to nechutné!! tak ked vás líže chalan to neni nechutné??!!
sa spamatajte! orál patrí k sexu ako predohra!