tak keď si volala zo svojho tak aj keby mala tvoja kamoska zadarmo tak to je jedno lebo si volala ty... a spotreba sa nemusí hned aktualizovat, skus kuknut dalsi den, mozno az vtedy to tam budes mat zobrazene
@lenkaska1 ved už prešiel deň ale som si pozrela výpis hovor a niekedy tak po desiatej večer mám tam aj hodinový hovor a 0,00€ a niekedy nejaký poplatok... tak nechápem....
@verlorenentraum ahá, no 0,00 tam máš preto, lebo ešte to nešlo nad rámec tvojich predplatených 110 minút ty za ten hovor už nič nedoplácaš, iba tych 10 eur v paušále.. ale musíš tam mať aj spotrebu že koľko máš ešte voľných minút.. a keď prevoláš tých 110 tak vtedy v tom výpise hovorov máš, že koľko za každý platíš
ono to totiž neukazuje minúty, ale kredit.... za tých 9,99€ čo zaplatím dostanem 11€ kredit... no a mam spotrebovaných 3,92 ale dlhšie už mám tak... ten včerajší hovor nemám započítaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak ešte počkám na aktualizáciu
ono to totiž neukazuje minúty, ale kredit.... za tých 9,99€ čo zaplatím dostanem 11€ kredit... no a mam spotrebovaných 3,92 ale dlhšie už mám tak... ten včerajší hovor nemám započítaný