Odkedy mam pausal v orange, tak som zistil, ze je to najhorsi mobilny operator na Slovensku. Najskor som na 4 krat sa snazil prejst z primy na pausal, lebo mi to nechceli schvalit, lebo som nebol zamestnany. Tak som si vypytal to potvrdenie a spravil som
Lucates: a to v ktorej diere si schovany ze nemas signal??? Signal som "nemal" iba na horach, respektive sem tam bol a sem tam nie ako vzdy. A co sa tyka vernych zakaznikov tak akcie su aj pre nich ako lacnejsie mobily, tak nepis kraviny
haha, to si hovor vies kde...na lamparni, keby som ja zacala picovat na t-debil, bol by si stastnejsi?! orange je vseobecne najlepsi, to dokazuje aj to, ze ma najviac zakaznikov, na pausaly cca 1.8mil a na kredit sa odhaduje tiez tolko, tak si to zrataj..kvoli t-oný som presla na orange, a som ece spokojnejsia, vsak za odblokovanie mobilu som musela zaplatit 200Sk, a to mi vyprsal pausal(lebo blbci, blokuju jedini mobily, ze ich nemozes pouzit v ineh sieti)
a tie body su najvacsia blbost, mala som asi 3OOO bodov za faktury, a dojde mi zrazu jedna, a tam mate nazbieranych 60 bodov, no a kam sa podeli ti e ostane, volam na zakaznicku linku, aha, no my sme vam ich zrusili, to sa kazdemu robi po urcitom obdobi....
Neway to ze ma najviac zakaznikov o niecom predsa len svedci minimalne to, ze ma kvalitne sluzby a chova sa k zakaznikom normalne. Ale to ze su vsetci svine to je pravda
Mozno ma najviac zakaznikov, ale coraz viac ludi co poznam ma T-mobile, co kedysi tak nebolo. Neviem, ja mam pocit, ze T-mobile sa dost zlepsil. A byvam v Dolnom Kubine, tak nechapem, preco nemam signal.
Orange..má najlepšie paušály...napr. xxl hovory sú super!!
O2..má najlacnejšie kreditné volania..a pri paušaloch sa dájú bloknuť odchádzajúce hovory po ich prevolaní..aby človek neprevolal viac ako má a nemal morbidnú faktúru..pričom sa dá volať dalej, tým, že sa dobije paušál normálne kreditom..
T-mobile..ma neohúril asi ničím..je ružový.. , drahý..a ponuky majú zväčša nič moc..a málokto má t-mobile...
..no co sa tyka mobilnych operátorov mam skusenosti len s jednym "orange" druhe som neskusal tak neviem posudik ktory je lepsi, ale myslim si ze vsetky tieto spolocnosti ktore tu funguju idu len za jednym a to za ziskom, takze nejake reklamne kampane a podobne veci su len a len o jednom, tento mesiac sa mi stalo ze mi prisla na moj podiv nejaka vysoka faktura, ktora mi nebola jasna tak som zavolal svojmu operatorovy a zistilo sa ze mi nauctovali nejakych 1000,sk navyse a ze omyl v systeme, tak dakujem pekne, a to akoze ospravedlnenie je vsetko??? trosku nefer by som povedal voci zakaznikovi, ktorý 5 rokov poctivo plati svoje ucty..skuste tak nezaplatit fakturu...ani by sa s vami nebabrali...a ktovie kolko takych omylov bolo???...tak si dajte na nieco podobne pozor...
Ja ked som mala myslim 11rokov a svoj prvy mobil, vzala som si ho na este vtedy na Euroteli a vacsiu kravinu som asi nespravila. Bol poruchovy a dodnes si pamatam, ake natahovacky sme s tym s mamou mali, lebo nam ho nechceli vymenit. A tak asi v 12tich mi mama kupila za doslova vydrankane prachy s5 od T-debilu mobil v Orangei a odvtedy som ako zakaznik nemala jediny problem.
a myslim si, ze to, ze ho ma najviac ludi, o niecom svedci. A akcia, na ktoru som si pred par tyzdnami kupila novy mobil (super pausaly + XXL hovory), tak to si myslim, ze taka ponuka este nikdy nebola. Proste Orange u mna vyhrava na plnej ciare.
Ked to je take, ze teraz maju super ponuky, ale co z toho. Ja som si vzal pausal, a o mesiac na to ponukali nejake akciove pausali, ale to mne uz moze byt jedno, ked na mna sa to nevztahuje. Aj ked tak to bezi nielen v orange, ze je stale nieco nove a lepsie. Mohli by cas od casu urobit aj nejaku akciu pre uz existujucich zakaznikov, napr. nejake minuty navyse, a tak. A blbe je aj to, ze ked som si bral orange, tak ho mal kazdy, ale teraz ma vacsina mojich znamych T-mobile, takze oddychove hovory su mi na dve veci, vobec ich neprevolam, miesto toho volam uz nad pausal na t-mobile.
Chcel by som upozorniť na zlodeja menom ORange a.s. v nedeľu som si dobil kredit aby mi neprapadol ešte starý ktorý som nespotreboval a pondelok ráno t.j.2.6.2008 mi zobrali všetok kredit aj ten obnovený,keď som im zavolal a žiadal ho naspäť nebol mi vrátený,dali mi niakeho nadriadeného a ten mi povedal že sa to nerobí a že mi ho nevráti ke´d som mu povedal pravdu že koko... zložil mi telefón a zatajuje sa že tam nie je.Som zákazníkom od roku 1998 ani raz som nemeškal s faktúrou a to prevolám mesačne cca 12.000,-sk,takto ako som uviedol sa orange ku mne zachoval po toľkých rokoch platenia im za služby.OKRADLI MA O SMIEŠNYCH 221,-sk.Hanba im zlodejom nech si za ne zdravo žijú.Zmluva aj pripojenie do internetu bola dnes s nimi okamžite vypovedaná a podané trestné oznámenie za podvod v prvom odstavci,ich konanie bolo oznámené Slovenskej obchodnej inšpekcii a telekomunikačnému úradu.Taká je odmena za vernosť u ORANGE a.s. NEDOPORUČUEJM!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Btw Tmobile tiez nie je zrovna super
a tie body su najvacsia blbost, mala som asi 3OOO bodov za faktury, a dojde mi zrazu jedna, a tam mate nazbieranych 60 bodov, no a kam sa podeli ti e ostane, volam na zakaznicku linku, aha, no my sme vam ich zrusili, to sa kazdemu robi po urcitom obdobi....
O2..má najlacnejšie kreditné volania..a pri paušaloch sa dájú bloknuť odchádzajúce hovory po ich prevolaní..aby človek neprevolal viac ako má a nemal morbidnú faktúru..pričom sa dá volať dalej, tým, že sa dobije paušál normálne kreditom..
T-mobile..ma neohúril asi ničím..je ružový.. , drahý..a ponuky majú zväčša nič moc..a málokto má t-mobile...
Ja ked som mala myslim 11rokov a svoj prvy mobil, vzala som si ho na este vtedy na Euroteli a vacsiu kravinu som asi nespravila. Bol poruchovy a dodnes si pamatam, ake natahovacky sme s tym s mamou mali, lebo nam ho nechceli vymenit. A tak asi v 12tich mi mama kupila za doslova vydrankane prachy s5 od T-debilu mobil v Orangei a odvtedy som ako zakaznik nemala jediny problem.
a myslim si, ze to, ze ho ma najviac ludi, o niecom svedci. A akcia, na ktoru som si pred par tyzdnami kupila novy mobil (super pausaly + XXL hovory), tak to si myslim, ze taka ponuka este nikdy nebola. Proste Orange u mna vyhrava na plnej ciare.
O2 ma super ceny...
porovnavam predplatenky, pausaly za xyz+ SKK su pre mna moc drahe aj na to, aby som sa vobec hrabal v tych cennikoch a podmienkach.