budúce leto by som chcela znovu dobyť niektoré miesta Oravy ako kedysi dávno pradávno, kto mi poskytne ubytko zadarmo? zháňam si kontakty, jeden už mám, ale mierne neistý čím skôr, tým lepšie, nech je to seriózny človek hlavne taký, čo obľubuje turi
z Oravy som a ze by to tu bolo nejake perfect no neviem a ubytko o nikom neviem a zadarmo uz vobec nie ujo ma nadhernu chatu hned pri rohacoch ale tu neprenajima ...
ja ponúkam ubytovanie takmer na kysuciach výmenou za ubytovanie tam, kde bývaš ty je mi jedno,kde to je ale mám pocit, že si z KE, kde som nikdy nebola a chcela by som a mám rada turistiku
ejha, rátaš sa mi tatianka! zajtra ti napíšem TS, idem spať teraz, inak zatím súhlasím s tým, čo si napísala, len bude tam problém, že máme malý byt, nemám ani vlastnú izbu, ale však to je ešte skoro hovoriť, preto som chcela, že čím skôr si nájsť nejaký záchytný bod, spoznať ten bod a radšej si vytvorím rovno bodovú mapu (nič to, šibe mi zo zoogeografky)
a ako grátis dostane ten, kto mi ešte ozve sa, seminárku o Orave
zipporah sice som z oravy z DK ale zrejme v lete nebudem na orave, este sa uvidi... ale mozem ti vybavit aspon exkurziu po oravskom hrade zadara a ubytko na nasej chate bez elektriky v lese
buhaha, moja krásna oravka, peto pípo jaký... sa nezdá ja z toho nemôžem, no ľudia, ešte sa ozývajte, máte čas do júna, potom už vážna organizácia, čiže mám troch adeptov, a jeden dokonca by mi robil spoločnosť
inak som našla krásne fotky z oravy, aj s ocom mám, normálne ma zavalili skoro slzy, sme pri oravskej priehrade:/ mmmmm... a potom zrejme fotky zo s. raja... známe rebríky... bože môj, sa tak teším, malé stromečky tatranské uvidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ako grátis dostane ten, kto mi ešte ozve sa, seminárku o Orave
hold akčným ľuďom ako ja !
inak som našla krásne fotky z oravy, aj s ocom mám, normálne ma zavalili skoro slzy, sme pri oravskej priehrade:/ mmmmm... a potom zrejme fotky zo s. raja... známe rebríky... bože môj, sa tak teším, malé stromečky tatranské uvidím