V podstate ide o to, že na strednej to bolo na pindu, jedine stretko čo zatiaľ vyšlo bolo stretko, po 5 rokoch, ktoré sa zorganizovalo. Účastníte sa takýchto stretávok, ak nie tak prečo ?
@staphylococcus Tak to sa nedá hovoriť o tom že sa vytvoril nejaký vzťah .. Ja som skôr mál rád niektorých ľudí na základke a v podstate s nikým problém.. bol som taký srandista, ktorého učiteĺky neznášali za moje humorné pripomienky Aspoň tak si to pamätám ale hrozne skreslujem.. to nieje iba pre teba písane ale tak celkovo taká poznámka k tomuto..
Zo základky sa stretávame raz v lete na chate a raz cez vianoce v reštauracii. Je to fajn, dobra partia ľudí sme sa stretli.
Na strednej jedna trieda bola ok avšak stretávku nik nerobil. Druhá trieda boli samí magori, tam by som na stretávku nešla ani keby ju robili
Nie ti ludia mi nicili zivot, nechcem nepotrebujem s nimi travit dalsi cas navyse, som v kontakte s niektorymi, zvysok nepotrebujem vidiet a su mi ukradnuti najviac ako mi mozu byt...
Apropo zakl.sk.
Pamatam sa este na 1.triedu.. Ked sme tam ako male deti dosli.. sme sa tak detsky pozoznamovali
A jedna v tom bum na stolicke pustila do gati a joo bola pod nou aj mlacka.Chuderka no .Musela byt v totalnom strese
ja som si ich vymazal z priateľov ešte keď som chodil do školy tak čo myslíš? mám odtiaľ jedného kamaráta a to stačí , ostatní ani neviem či ešte žijú či sa to týka základy alebo strednej
Ja som teraz na strednej s polkou mojej zakladky, takže s niektorými som si už ako so súrodencami. Tí s ktorými nie som mi ani nechýbajú. Určite by som o stretávku nemala záujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pár ľudí by som rád stretol, ale ak by som chcel, tak ich vyhľadám.
Na strednej jedna trieda bola ok avšak stretávku nik nerobil. Druhá trieda boli samí magori, tam by som na stretávku nešla ani keby ju robili
Ale zas mam dve kamosky ktore su super..boli aj budu.. ano zo zakladky
Pamatam sa este na 1.triedu.. Ked sme tam ako male deti dosli.. sme sa tak detsky pozoznamovali
A jedna v tom bum na stolicke pustila do gati a joo bola pod nou aj mlacka.Chuderka no .Musela byt v totalnom strese
Este sa pamatam na jej meno
M.Musinska :S
Pride mi to ale divne - mozno aj su, len ja nie som pozvany
Stretávka zo strednej asi nebude, my sa nevieme stretnúť ani keď chodíme do školy