blba otazka..vsetko to zavisi od neho,potom od zeny, od ich zivotneho stylu,psychickeho stavu, genov,veku a co ja viem este co...hej a ako sa citi a ako ho ta baba pritahuje...
Fuunky68..ja som jej asi jedina povedala takze klud a vidim ze ty si jej neporadila absolutne nic takze najskor porad a potom picuj do ostatnych alebo si zaloz dalsie forum ako ta minule..
Suhlas s Connie.Ono to je strasne relativne a zavisi od partnerky...
A skuk si profil vyplnit realne,nikto ta tu nebude urazat,ked napises realny vek ze mas 15 rokov a polozis taku otazku...lenze ako 19 rocna sa sypytat...hmm...skus nabuduce sama porozmyslat...
Fuunky68 / no ako sorry, ale ked sa 19 rocne dievca pyta taku chujovinu...necakaj normalne ohlasy... boa sak od coho je internet...keby trocha pohladala, by sa dozvedela, ze je to individualne...a zalezi od situacie...tot vse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je to blba otazka, fakt sorry
A skuk si profil vyplnit realne,nikto ta tu nebude urazat,ked napises realny vek ze mas 15 rokov a polozis taku otazku...lenze ako 19 rocna sa sypytat...hmm...skus nabuduce sama porozmyslat...
No uz o tom nehovorym ked si dam pol litra Sofokoli.......