Investujete do hier, hudobných CD/DVD alebo filmov? (DVD/Bluray). Ja osobne v poslednom čase dosť veľa investujem do hier od Blizzardu som si kupil už asi všetky, čaká ma Diablo 3 RoS a hry na Xbox tiež. Ako ste na tom vy? Preferujete napalovanie radšej?
tak výhoda dnešnej postmodernej doby je tá, že vývojári sa tie hry snažia optimalizovať ako na PC sústavu, tak i na MP podporu Všetko čo vlastne vychádza nové je už spravené cez sieť. SP hry si vôbec nekupujem, to fakt nie. Podporujem výhradne Blizzard, lebo odvádzajú dobrú robotu. A ešte trošku EA Games.
kedysi som zvykol zo steamu ked boli zlavy, pripadne este free dota keye, alebo este veelmi davno mafiu, csko v kamennom. Ale zas kopu veci stahujem, nie zeby som sa tym chvalil ale prachov fakt nemam na rozhadzovanie
dobrá zberba pirátov sa tu pozbierala
hru som naposledy stiahol asi dva roky dozadu. v tej dobe som si založil účet, začal brigádovať a cez internet nakúpil cez 270 hier a vystávali mi peniaze na oblečenie, pivo a podobné dobroty, takže argumenty typu "originálky sú drahé" sú smiešne.
vtip je v tom nekupovať v kamenných obchodoch, kde ťa zderú z kože, ale nakupovať cez net. amazon, gamersgate, gamerfly, greenmangaming (kde ti naskakujú peniaze za to napíšeš krátku recenziu na hru) a hlavne steam. každú chvíľu je na týchto obchodoch nejaká zľava.
a to nehovorím o tzv. bundloch, kde si človek sám určí cenu za balíček niekoľkých hier. takto cez leto ponúkal EA Dead Space 1, Dead Space 3, Mirrors Edge, Red Faction, Burnout Paradise Za 1 dolár (0,80€) som mal hry v niekoľkodesiatok násobne vyššej hodnoty.
takže tak
jedine čo občas zahrám sú hry, ktoré som si kúpil za bago na steame, milujem výpredaje leto, jeseň, zima
občas aj hodí niečo valve alebo amd či nvidia hru zadarmo, no nevyuži to
čo sa týka hudby, tú nejak nekupujem, viac počúvam rádio alebo youtube
a programy, ktoré ako, tie čo používam zriedka sú upirátené, to čo viac sú buď free, alebo som už mal v PC pri kúpe
a kupovať Autocad či Inventor by bolo moc drahé, takže radšej študentská verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
hry som si kupil zatial asi len 3-4, vacsinou kupujem hudbu a to hlavne cez itunes
Takze nie, nekradnem. A uz duplom som alergicky na to, ked sa niekto chvali tym, ze on ano.
mam jednu originalku hru
a kopec CD hudobnych albumov
alebo cez steam si niečo zakúpim...
hru som naposledy stiahol asi dva roky dozadu. v tej dobe som si založil účet, začal brigádovať a cez internet nakúpil cez 270 hier a vystávali mi peniaze na oblečenie, pivo a podobné dobroty, takže argumenty typu "originálky sú drahé" sú smiešne.
vtip je v tom nekupovať v kamenných obchodoch, kde ťa zderú z kože, ale nakupovať cez net. amazon, gamersgate, gamerfly, greenmangaming (kde ti naskakujú peniaze za to napíšeš krátku recenziu na hru) a hlavne steam. každú chvíľu je na týchto obchodoch nejaká zľava.
a to nehovorím o tzv. bundloch, kde si človek sám určí cenu za balíček niekoľkých hier. takto cez leto ponúkal EA Dead Space 1, Dead Space 3, Mirrors Edge, Red Faction, Burnout Paradise Za 1 dolár (0,80€) som mal hry v niekoľkodesiatok násobne vyššej hodnoty.
takže tak
Co sa tyka hudby/filmov, to bud kupim cez itunes alebo zajdem do zatoky. Tam rozhoduje to, aky vztah mam k tej hudbe/filmu.
občas aj hodí niečo valve alebo amd či nvidia hru zadarmo, no nevyuži to
čo sa týka hudby, tú nejak nekupujem, viac počúvam rádio alebo youtube
a programy, ktoré ako, tie čo používam zriedka sú upirátené, to čo viac sú buď free, alebo som už mal v PC pri kúpe
a kupovať Autocad či Inventor by bolo moc drahé, takže radšej študentská verzia