@drejka 35 ročný človek tu už aj tak nemá, čo hľadať, teta, ste stará na takéto veci, je mi jasné, že sa cítite možno mladšia pri takých mladých ľuďoch, ale svet sa zmenil odkedy ste vy bola mladá, mali by ste sa s tým zmieriť
Nemal by si písať, že nechceš vyhadzovať naňho peniaze, je to Tvoj brat, ale chápem. Dnes treba šetriť kde sa dá...
Ale v GM (elektro obchod) predávajú veľmi zaujímavé, kreatívne hračky, pri ktorých sa aj niečo naučí - ide hlavne o to opravovanie, napr. rôzne pokusy. Len treba zainvestovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nie som najmladší, priznávam, ale ani ja tu už dlho nepobudnem a dušou som stále dieťa, síce nie nepoškvrnené, ale som trochu pozadu, no (A)
do písania
Ale v GM (elektro obchod) predávajú veľmi zaujímavé, kreatívne hračky, pri ktorých sa aj niečo naučí - ide hlavne o to opravovanie, napr. rôzne pokusy. Len treba zainvestovať.
» www.gme.sk/hracky-a-staveb...
a GME su najvacsia banda chujov pod slnkom, ked uz tak TME alebo SOS, ale to je pre vekove kategorie by som povedal 15 a viac