Ahojte, chcem sa spytat kolko ludi beru na osetrovatelstvo v Martine? Je to urcene len podla tej hranici ktora je 60 bodov? Viem ze na stranke maju napisane ze priblizny pocet je 100... ale robila som prijimacky a su tam neoficialne informativne vysledky.
@skingirl94 malo ... len 45 kolko mas ty? a myslis ze to posunu ? aspon do tych 40-50tich? pretože niektory tam robili aj na VZ a PA... a su tiez prijaty aj na Osetrovatelstvo... to su asi ti najlepsi.. takze ti si budu asi vyberat... aky mas na to ty nazor?
@olala13 Neviem ja mám 51 ale som už prijatá inde, na Martin kašlem. AKože to čo je za systém že zo 100 ľudí ktorých mali prijať nakoniec zoberú 16 kks nech mi vylezú na hrb
@skingirl94 Ved prave... ja by som si tam nedala ani prihlasku kebyze vidim ze pocet prijatych ma byt len uplne minimum... podla mna nas pekne ojebkali sprepacenim ked je tam predpokladany pocet 100 tak si clovek mysli aspon ze zoberu minimalne 80 ...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov