oslavovala som to s pár kamošmi spoločne s bratom, ktorý mal 21 a tiež mal kamošov, takže u nás na terase sa zišlo okolo 30 ľudí, grilovalo sa, varil guláš, pilo, spievalo a ten deň/ večer som si dávala dokopy ako puzzle z fotiek, útržkov a spomienok kamrátov či mami, a tak no, odvtedy nemiešam
@purpledrug666 všetci kolo mňa len Filip na terase žerie a s plnou hubou hovorí: ,,Asi by sme mali zavolať doktora." ako ja som mala vyrazený dych,ale ja som sa tak smiala aj cez to
@courtneylovegrunge ale Filip je kkt, sa hanbím, že som kvôli nemu tak dlho v piči bola a Domino, že olíž mi prst, ja že to čo za rituály a ja .. jej otec ma zabijééé! ... a ty zrazu rehot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
prikvitla som domov o 10 rano spala do 5 a najlepsie na tom bolo ze mi vobec nebolo zle!
pacilo sa mi dobre to bolo
Myslím že moji známi oslavujú tak, že sa idú niekam ožrať, to je také bežné.
na dvadsiate sme ale robili tiramisu
» www.birdz.sk/webka/crashhp/b...
poviem ti tajomstvo, chceš?
vtipné, že ma tak voláš a vadí mi to ale ja som nemala tú odvahu ti to povedať
tak
@simkanajuzasnejsianajsuper , lepsie?
každopádne..aj jedna aj druha oslava boli legendárne,zapísané do histórie..jedna v Benátkach a následne v Lignano a druha u mna doma