Čoskoro robíme pre kamarátku oslavu jej narodenín...
Vôbec neviem ale aký program vymyslieť... Prídu tam všetci a čo potom? Budeme sa rozprávať ako pripečení? Kedže opiť sa moc nemôžeme,rodičia budú doma ...
zahrajte si nejakú spoločenskú hru - odporúčam Svetový film party, kde sa hrá aj pantomína alebo kreslia sa obrázky a podľa toho sa hádajú názvy filmov.
Nerozumiem, čo je pripečené na rozprávaní sa. Či bez alkoholu zabúdaš, ako sa smiať alebo považovať niečo za vtipné? Asi nie. @1 je fajn nápad, ale čo chcem povedať, je to, že ono sa to vyvinie aj samé.
@nevycerpavaj ved pokial sa ti ludia poznaju a maju spolocne zazitky, nemyslim, ze kecanie je onicom. zaspominate si na chaty a vtipne prihody, poohovarate. neviem ved to pojde uz samo. a activity je super. alebo proste budte 3-4hodky doma a potom chodte niekde von. mas nekonecno moznosti
Je dosť smutné, ak sa niekto bez alkoholu nedokáže zabaviť a rozhovor považuje za pripečený... Neviem si také niečo predstaviť, musí to byť dosť chudobný život (a teraz nehovorím o peniazoch)
@4 a čo robievate inokedy? nepredpokladám, že robíte niečo, čo by ste teraz nemohli alebo čo by vás nebavilo (no, v rozumnej miere, ak sú rodičia o izbu vedľa
hra Activity urcite zarucia zabavu..jak spominala holka vyssie...ale tiez sa mi zda trosku chore ze bez alkoholu ziadna zabava, alkohol ma k tomu dopomoct /moozno aby to malo vacsie graady, aj ked ja to nepreferujem/ a nie aby bol zdrojom zabavy
súhlasím Activity alebo Párty alias... ale zase, keď nikto z vás nič také nemá... čo ja viem, tak si pozrite nejaký film... o pár dní bude mať aj moja kamoška narodeniny, a na u nej zvykneme hrať Twister alebo si pozrieť film... a a minulý rok sme išli von k jazeru a keďže bolo zamrznuté, tak sme robili blbosti
hm nerozumiem preco enemozete pit aj ked su rodicia doma? ved predsa nebudete sediet v obyvacke a pripadne do izby nebudu chodit stale, verte mi da sa to v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Proste,mladí na oslave,narodenín ... keď sa len rozprávajú,príde mi to fakt dosť pripečené
@7