@4 presneee! My sme sa zhodli ze je to kktina jak oci cely Valentin.. jednoducho lubime sa furt, darceky, drobnosti, kolaciky.. hocico si davame hocikedy a oslavujeme lasku kazdy den... ani neviem vyjadrit aky je to nezmysel..
Ja ani neviem či oslavujeme pred rokom sme ani spolu na valentína neboli, tento rok má pre mňa nejaký darček, ale neoslavujeme to nijak špeci.. romantiku si vieme urobiť aj bez valentína
neoslavujeme
Dnešok budeme "oslavovať" tak, že budeme sedieť vo vlaku... A večer si na intráku pozrieme seriál, ja zjem jednu-dve čokolády a pôjdeme spať (ako každý večer )
Neviem, vacsinou ked spim u neho, tak mi rano spravi chleba s maslom a da mi ho na tanier, dnes sa zobudim a chlieb len tak na stole polozeny vedla kavy
Chapem to tak, ze je to sposob vyjadrenia lasky
Na Valentina nemam pekne spomienky. Posledne 3 roky som vzdy bol na rande, ktrore sice na Valentina vyslo, ale 2. a 3. rande uz bola katastrofa. Najhorsie bolo to, ze to bolo so zenami, ktore sa mi uprimne pacili i fyziicky, i dusevne. Takze oslavim to tym, ze uz nijaku dnes nepozvem ani len na pokec so mnou
ano lebo sme trapnucki a sice sa lubime kazdy den ale velmi radi si najdeme dovod najviac sa napapat a dat si mnam darceky a tak
ved aj po tom co ste sa narodili zijete na tomto svete kazdy den a aj tak to v jeden den este vynimocne oslavujete, ako sviatok vasho narodenia, tak aj ked sa niekto lubi moze mat este navyse sviatok lasky :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a kamkom chcem kupit srdickove lizatka. ale ja to robim relativne casto
tak nejako nerozumiem prečo by sme mali robiť tento deň výnimočným. a ani neviem ako. my máme každý spoločný deň plný lásočky a sme šťastní.
Alebo max len tak slovne si povieme ze jej je valentin, ale nejak tento den neprežívame specialne.
Dnešok budeme "oslavovať" tak, že budeme sedieť vo vlaku... A večer si na intráku pozrieme seriál, ja zjem jednu-dve čokolády a pôjdeme spať (ako každý večer )
Chapem to tak, ze je to sposob vyjadrenia lasky
ved aj po tom co ste sa narodili zijete na tomto svete kazdy den a aj tak to v jeden den este vynimocne oslavujete, ako sviatok vasho narodenia, tak aj ked sa niekto lubi moze mat este navyse sviatok lasky :happy: