ako zvyknete oslavovat narodky? ja uz som zufala .. potrebujem nieco vymysliet ale... chatu rodicia nedovolia .. ani mne ani par kamoskam ... volny byt nema nikto ... je januar je zima takte to fakt chce nieco teple ... neviete o niecom ... byvame vporiad
ja neoslavujem nijak a ani mi to nechýba.. veľa ľudí mi posle sms.. co ani neviem ze vedia ze mam narodky.. a to mi staci to ma maximálne potesi .. rodičia ma objímu a som rada.. netreba mi ani oslavu..
kua, odklikol som omylom,
najebať sa môžeš hocikde, tak čo riešiš? jakú chatu? načo? ja narodky oslavujem ako každý iný sviatok-(piatok, sobota, nedela, pondelok, utorok, streda, štvrtok...) najebem sa jak riť a ani by ma nenapadlo sa trtkať niekde na chatu, či sa tam grcia inak? či chceš aj prísť o panictvo?
chodte na diskotéku či čwo..niee? ja som ju mavala doma,ale potom po 4rokoch som zistila,ze je to na hovno..aa tak ja by som sla von(sak no a co ked je zima,naebes sa a bude ti hned teploo) aneeb,fakt chodte do nejakeho podniku.. ved daco vymysliss
kks ja ked som mala narodky tak mi ani vlastna babka nezagtalulovala.Jediny kto vie kedy mam narodky je moja mama,brat,otec a par vinimiek
to som dobre dopadla
@19 a čo si čakala? zástup ľudí vynúci sa cez dve ulice, čakajúci na to, aby ti potriaslo rukou? a babky bývajú sklerotické, z toho si nič nerob ja musím pripomínať aj najlepším kamarátom, že budú narody a pojde sa slopať
ja neviem zbehnite do nejakeho podniku alebo niekam ....ak si niekto spomenie tak preco nie ideme dakam, tym davam do eteru ti ktori ma poznaju nezabudnut 13.2
@robbinka
lasko krasko xD to poriesime narodky nebojaaj xD
ved tinina petnastka, sestnastka? xD moa sestnastka? xD nezabudnutelne spomienky xD thak zriesime aj tvoju sedemnastku xD to nemaj pochyb xD
aj ked omrzneme xD no aco xD to bude aspon s liposukciou v cene xD
budu smiechy kviky a ine pazvuky xD xD xD xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
najebať sa môžeš hocikde, tak čo riešiš? jakú chatu? načo? ja narodky oslavujem ako každý iný sviatok-(piatok, sobota, nedela, pondelok, utorok, streda, štvrtok...) najebem sa jak riť a ani by ma nenapadlo sa trtkať niekde na chatu, či sa tam grcia inak? či chceš aj prísť o panictvo?
to som dobre dopadla
si myslis ze len v BA je zivot? xD
lasko krasko xD to poriesime narodky nebojaaj xD
ved tinina petnastka, sestnastka? xD moa sestnastka? xD nezabudnutelne spomienky xD thak zriesime aj tvoju sedemnastku xD to nemaj pochyb xD
aj ked omrzneme xD no aco xD to bude aspon s liposukciou v cene xD
budu smiechy kviky a ine pazvuky xD xD xD xD