Zavolá Vám potencionálny zamestnávateľ, ku ktorému ste si posielali žiadosť a žiada Vaše osobné údaje prostredníctvom telefónu (rodné číslo, číslo OP,...). Má o Vás záujem a chce pripraviť zmluvy. Je podľa Vás správne dávať takéto informácie prostredníctv
Urcite nie a uz len z toho dovodu ak by bol normalny toto by si nepytal cez mobil a zmluvu musis podpisat cize aj tak sa s nim stretnes osobne...urcite by som mu nic nepovedala, viackrat som niekde pracovala a viem ze takto sa to nerobi a aj v zakonoch mas tusim nieco o tom ako sa poskytuju osobne udaje...mobilom to nije
Ja som takto posielal svoje údaje mailom a nejak som sa nad tým nerozčuloval. Zmluva k zamestnaniu je potrebná vec a ešte ťa musia zahlásiť napr. aj do sociálnej poisťovňe, že pracuješ.
Ale to sa dáva až vo chvíli, keď ti povie, že si zrovna teba vybral aby si pre neho pracovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale to sa dáva až vo chvíli, keď ti povie, že si zrovna teba vybral aby si pre neho pracovala...
ja by sm do telefonu nenadiktovala..nejako by som sa dohodla ze nazivpo, a rovno aj zmluvu podpisem..