Osoby mužského pohlavia, aké darčeky najradšej dostávate, a aké neznášate dostať?
Ahojte, tak ma zaujíma, čo vám osobne v prípade vašich sviatkov/Vianoc robí najviac radosť? Je nejaký darček, ktorý neradi dostávate a aj tak vám ho pravidelne dávajú? (ponožky, pyžamo, šál) Je niečo, čo vždy chcete a nikto vám to ešte nedaroval? (auto na
uprimne, nic. som clovek, ktory je vazne nerad obdaruvavany, no na druhej strane, uplne velmi rad obdaruvavam inych. cize primarne mi darceky radost ako taku nerobia. mozno aj preto, ze plno veci, ktore chcem po case zhodnotim ako nepotrebne a ako zbytocne vyhodenie penazi, takze ak to uz musi nieco byt, tak som rad za oblecenie, ktore si sam vopred vyberiem. svetre, saka, nohavice, kosele, ponozky, trenky atd.
Najradše tiež dostávam ponožky a boxerky. To je v skutku najpoužitelnejší darček.. ale čo sa týka mužov, (z tvojej otázky mám pocit že nevieš čo kúpiť svojmu milovanému myslím že nejaký švajčiarský nožík by bol fajn asi pre každého. Alebo nejaká voňavka, kniha atď..
@hergot Viem, čo kupovať svojim blízkym, ale tieto obťažujúce darčeky/nikdy nesplnené darčeky ma veľmi zaujímajú u každého Zaujímavo tu kontrastujú názory, kde jedným je jedno, čo dostanú, je im jedno akú knihu, a iní sú naopak veľmi špecifickí v tom, čo chcú dostať a najradšej si vyberajú sami. Taktiež mám malú vzorku na skúmanie toho, či muži radi dostávajú spodnú bielizeň/pyžamá/ponožky, pretože to je napríklad niečo, čo si ja rada vyberám sama. A taktiež mám skúsenosť, že neuveriteľne veľké percento mužov v dospelom veku potešilo auto na diaľkové ovládanie
elektronika a špeciálne mobily! Škoda, že neni taká lacná ako sprchové gély
A nemám rád, keď mi mama kupuje ponožky a pyžamá :/
Ponožiek mám 3 milióny a pyžamá mi vkuse kupuje s kadeakými psíkmi a cítim sa v tom ako retard.
kedysi som dostával knižky, ktoré ma nie veľmi zaujímali, takže potom sa ma radšej pýtali akú knihu chcem, ale inak som rád za akýkoľvek darček aj keď len maličkosť.
Ale väčšiu radosť mi robí darčeky rozdávať ako dostávať.
A auto na diaľkové ovládanie som dostal ako malý chlapec, takže to sa mi splnilo. Teraz by som chcel helikoptéru
mam rad oblecenie, bodla by kosela ... potom ponozky, boxerky nikdy niesu zle ... noz, nejaka elektronika, spolocenske hry, kupon na masaz a podobne by som tiez bral ...
hrozne potrebujem tu masaz, to by som teraz najviac asi
normálne som sa téme potešila môj chlapo si teraz nadiktoval konkrétny model myšky, ktorú chce na vianoce, bez toho by som bola v koncoch, chlapom sa nedá nič kúpiť, keď už sú starší a nehrajú sa s indiánmi a podobnými vecami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo to potrebujem jednoducho kazdy den
a neviem o niecom co by som nemál rad.
oblečenie
a inak si na tom nejak nepotrpím
Najmenej rád ponožky.
A nemám rád, keď mi mama kupuje ponožky a pyžamá :/
Ponožiek mám 3 milióny a pyžamá mi vkuse kupuje s kadeakými psíkmi a cítim sa v tom ako retard.
Ale väčšiu radosť mi robí darčeky rozdávať ako dostávať.
A auto na diaľkové ovládanie som dostal ako malý chlapec, takže to sa mi splnilo. Teraz by som chcel helikoptéru
Mám rada niečo, čo si budem vážiť a keď na to pozriem, spomeniem si na toho, kto mi darček dal. Spomienka je najlepší darček.
hrozne potrebujem tu masaz, to by som teraz najviac asi
a dostávam hlavne športové náčinie.
Pretože ľudia vychádzajú hlavne z toho, že športuje tak určite sa poteší nejakému športovému načiniu...skraaatch pič..v..a !