prečo by nepomohla ? ved lekári majú aj čierne razítka .. u nás sa to tiež tak riešilo Alebo si zožeň od niekoho čisto razítko(ak má na papieri) a dopíšeš si dátum..ja som tak moje rozdávala jedna radosť
normálne za obvodnou, ja to tak tiez robím. poviem ze ma poslala mama po ospravedlnenku lebo triedna neberie od rodicov a dá mi zadarmo a ked idem len tak, tak mi pyta euro a frfle okolo toho len normalne tam jej daj nejaky pribeh, opisuj detaily ako si sa nemohla ani z postele postavit a to ti zozerie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
prečo by nepomohla ? ved lekári majú aj čierne razítka .. u nás sa to tiež tak riešilo Alebo si zožeň od niekoho čisto razítko(ak má na papieri) a dopíšeš si dátum..ja som tak moje rozdávala jedna radosť
szukaj je polsky hladaj, čiže pohľadaj na google
tak neviem či sa aj také praktizuje ..ale my sme si ich dávali v rámci triedy,alebo kamarátov .
alebo ma napadlo ešte..kúp si razítko,také skladacie ..poskladaj si tam tie slováa môžeš si ich narazítkovať aj 20