Mám 20 rokov a rovnako starého priateľa. Chodíme spolu už od minulého leta. Začiatkom januára sme boli spolu vonku na prechádzke. Potom sme išli k nám domov aby sme sa trocha zohriali. Uvarilil sme si čaj s rumom a
kks tak toto som este nepocul ja by som si to na seba nikdy nedal fuj bleee ja nenosim ani spodky ani nic sak staci mat rifle a to sa da vydrzat zase neni tu taka zima takze pohoda...kks ale ze silonky a chalan mu to povec ze ci je normalny alebo co sa porozpravajte o tom bo je to trochu dost smiesne
ahoj Dana 101..ako som zacala citat,tak som najprv nevedela, ze ci to myslis vazne..ale na jednej strane ma to pobavilo..ja viem asi ti to nie je moc vtipne..neviem, ako by som zareagovala,asi by som sa mu vysmiala do ksichtu..sice aj moj priatel ma nejake tie "zenske vlastvnosti", ale ked je mu zima rozhodne si da na seba spodky..vyskusaj to s nim prediskutovat, lebo mozno to normalne je, ale nie v nasom takom "normalnom" svete, vies co tym myslim..otvorene mu povedz, ze je to trapne, ale na druhej strane ked ho lubis, tak nie je co riesit..ale neviem si predstavit, ze by som svojho priatela vyzliekala zo siloniek..ale ma to aj vyhody: ked nebudes mat, tak ti pozicia on
JA som videl týpka aj s babenkou, ako si spolu obaja skúšali v športom obchode tenisky.
Nič by som si nevšimol, až keď jeho frajerka povedala aby si dal aj ponožku. A vtedy som videl, že obidvja majú len tenké čierne priesvitné pančušky. a čo sa stalo?????
ved v tom nic neje... ked nepozna nic ine, tak preco nie? nemyslim si, ze by si si mala mysliet ze je teply, alebo co, aspon vies, ze je za kazdu srandu
ja nenosim ziadne CG-cka (ceple gaci ), iba rifle, aj ked je vonku -15 s metelicou. A silonky by som si nikdy seriozne neobliekol (maximalne ako penaznu stavku, ze ich na seba natiahnem
noo tak haluus heh ale inac ja si myslim zee to je troska zvlastne tak ale ked chce nech to noosi chalan ak je mu to priemne,,,, heh a to nemalo chiby fetjesvet hhhhhhhh ake troska tvrde
čo ja viem.. ja čo poznám chalanov tak ani jeden z nich by to v živote neurobil.. ale v živote.. možno je ale iba trošku zženštilý..ale ak ti to nevadí, tak sa tým netráp... Toto forum je troška zbytočné, pretože to je len tvoja vec čo s tým urobíš.. Pretože to može byť divné ale aj nemusí
Ja by som si to v živote nedal na seba, keď je až veľmi veľká zima tak si dám spodky a niekedy nenosím ani tie a vydržím. A nechápem, určite sú to sprosté výhovorky, veď ako ťa môžu silónky zahriať.
celkom zaujimave... netusim jak by som reagovala.. asi by som sa zacala rehotat ale neviem si to rpedstavit vazne... mno ak mu to nevadi medzi ohami tak ok mno.. len ci ho to netlaci.. ale tak nic sa nedeje predsa..
Neviem, čo je na silonkách také smiešne a úchylné. Ja ich nosím pod nohavice už asi 5 rokov a nikto sa zatial nesmial, nikto mi nevynadal do buzikov a podobne.
Dostal som sa k tomu tak, že som odnmietol nosiť spodky. Na to mi mamka povedala, že keď nechccem spodky, tak že budem nosiť silonky. Myslel som si, že to hovorí zo srandy. Ale ja som nadalej odmietal nosiť spodky. Potom som to hovoril sestre že mám nosiť silonky alebo spodky.
Ona hneď otvorila skrinu, schmatla silonky a povedala aby som si ich vyskúšal, že je to určite pohodlnejšie ako spodky, že ona ich nosí celú zimu.
Ja som si ich teda obliekol a musel som jej dať za pravdu.
ja silonky neznesiem ani 5minut...ked musim, tak to je vyslovene des...pride mi to trosku divne, ale zase nie tak, aby si z toho robila velke halo, ved ako tu niekto napisal ludia robia oooomnoho divnejsie veci, tak ak ta to bude stale skriet, skus sa s nim este raz uprimne porozpravat. inak je to podla mna v pohode, nic extra sa nestalo.
Ja silonky nosím skoro denne. Mne akosi nevadia, skôr som na ne zvyknutá.
Kaby mal môj chalan oblečené silonky pod riflami, tak by som sa určite nesmiala. Ja silonky tiež nosím v zime pod nohavice, a tak isto by som si neobliekla hrubé spodky.Tak sa ani nedivím, že začínajú chlapci nosiť silonky.
JE TO UPLNE NORMALNE!! TÍ KTORÍ TO ODSUDZUJU SU NENORMALNY, NIE TI KTORI TO NOSIA.
NECHAPEM CO JE NA TOM ZLE ZE MA CHALAN POD NOHAVICAMI PANCUCHY ALEBO SILONKY.
PRAVE PRETO VZNIKLO NA SLOVENSKU TOTO FORUM www.pancuska.qsh.sk A ZA PAR DNI VZNIKNE CELOSLOVENSKY PORTAL ABY SME TO MY, KTORI TO NOSIME ZLEGALIZOVVALI!
Inou praktickou stránkou siloniek je ich nosenie v zime. Koľko z nás si ich oblieka už pri 5 alebo 10 stupňovej teplote vonku? ja by som povedala, že drvivá väčšina žien. Pretože ženy majú iný metabolizmus ako muži a sú teda zimomravejšie.
Či sa nám to páči alebo nie, 70% žien silonky nosí, aj keď niektoré iba príležitostne, ale niektoré pravidelne do práce či školy.
A to už nepíšem o tom, že aj chlapci " fušujú " do siloniek dievčatám, ako som sa dočítala na tomto fóre. Aj keď hlavne pod nohavice v studených či chladných zimných dňoch.
vy ste magori sak to je jedno kto co nosi. ked mu je to prijemne nech nosi aj tanga ved nezijeme v praveku...muzi nosia makeup chodia ku kozmeticke atd. co je natom?
Tak vazeny, ako to tu uz bolo napisane, chlapi a chlapci naozaj nosia silonky a pancuchy. Prikladom a dokazom je uz spomenute forum www.pancuska.qsh.sk kde je mnozstvo diskusii a nazorov nielen od chlapov, ale aj od zien a dievcat. Ja osobne nosim silonky roznej hrubky, podla toho ako je vonku zima a tak ako aj vacsina z vas, aj hrube bavlnene pancuchy. Samozrejme pod nohavice. Nie som ani teply, ani zvrhlik. Mam manzelku, vie o tom a nema s tym ziaden problem. Takze nazor ako "je to zvrhle a nenormalne" urcite nie je namieste. pltiarpalko@azet.sk
aki ste niektori sprosti a obmedzeni. v zahranici normalne existuju a vyrabaju sa aj silonky pre muzov. nie je na tom nic. ved je to len kus odevu. najradsej mam tie obmedzene pipky ako sa tvaria ake je to chore. a pri tom zeny kedysi vobec nenosili nohavice. a teraz je to normalne...silonky su uplne ok. aj na chlapovi, aj na zene. bodka
tak to je svata pravda. podla mna to nema nic s orientaciou. je to len kus odevu. ked sa niekto vysmieva tak ma iba predsudky a ukazuje svoju obmedzenost. proste kedysi ked niekto vymyslal saty povedal, ze silonky budu nosit baby.
Suhlasim je to kus odevu a su aj panske aj damske silonky , v zahranici jsu dostat aj unisex silonky a na obale su obidve pohlavia - uplne suhlasim z uzivatelom lycradude
ja ich tiež nosím tie hrubšie 40-60den.mám manželku a dokonca mi ich aj kupuje.skúste v obchode s pančuchami si vypýtať pančuchy a povedať že ich chcete na seba.predavačka sa nebude na vás dívať podozrivo a ešte vám povie,že nieste prvý chlap čo si ich kupuje.ja sám som nosil spodky.ale viac ich už nechcem nosiť.raz asi 13 rokov dozadu som si ich chcel kúpiť-spodky-som sa spýtal predavačky či ich nemajú tenšie,lebo sú moc hrubé pod rifle.a ona mi podala pančuchy a povedala,že ich kupujú aj muži.pokial ich nosíme ako súčasť oblečenia aby nám nebola zima,nič sa nedeje.hlavná vec že mi je teplo.iné je to,ked to niekto berie ako fetiš.mám so ženou kamarátku,ktorej niekto ukradol z balkona na prízemí nohavičky,pančuchy a nejaké oblečenie.
súhlasim s tebou ,,99999m,, - ja tiež patrím k tým čo nosia silonky a nevidím v tom tragediu, mne to prospieva, priatelke to nevadi. oblečiem si to čo mi vyhovuje, či pod rifle alebo pod nohavice so sakom. JE VIAC MUZOV CO TO NOSI, LEN SA NEPRIZNAVAJU K TOMU.
Mám doma brata,a nedávno som si všimla ze mi občas chybaju tanga,raz som prisla domov o nieco skor otvorim dvere a on v mojich tangach pobehuje po dome.nerozpravali sme sa dlho no neskor som ho vymakla zasa,ostali sme na seba pozerat,snazil sa mi to vysvetlit no nejak som nechcela chapat.Potom sme sú sadli pokecali,a dnes si sem tam este nieco pozicia.. Inak si kupuje uz svoje..Je to nezvyk ale celkom lakavo vyzeral.....
a co je na tom? ano je to mozno neobvykle.. ale ak to pomaha proti zime a citi sa v tom spokojne a splna to ucel.. tak preco nie.. podla mna by bolo horsie keby k tym silonkam dohodil suknu alebo nieco podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
tak neviem moj nosi spodky.. je to zvlastne ze silonky
ak ho mas rada tak mu to povedz ze ti to vadi a ak ne tak nech to v pohode dalej nosi sak zima je zima
Zatiaľ dobre vychádzame. Ja len....
JA som videl týpka aj s babenkou, ako si spolu obaja skúšali v športom obchode tenisky.
Nič by som si nevšimol, až keď jeho frajerka povedala aby si dal aj ponožku. A vtedy som videl, že obidvja majú len tenké čierne priesvitné pančušky. a čo sa stalo?????
ja nenosim ziadne CG-cka (ceple gaci ), iba rifle, aj ked je vonku -15 s metelicou. A silonky by som si nikdy seriozne neobliekol (maximalne ako penaznu stavku, ze ich na seba natiahnem
..noo mamicka mu velmi dobre poradila
..xcela mat dceru a narodil sa jej syn...
..ale zase ked sa milujete a toto by mal byt jediny problem..neviem,muz a pancusky-pre mna dost asexualne
To je desné
Ja ich nosím preto lebo minimálne neprepustia toľko chladu na nohy a v kanclíku v robote sa dá v nich vydržať.
No tak ich nosia aj chcalani. Už prišli na to že silonky nemusua byť len na parádu.Že majú aj praktické využitie.
a čo je buzerant??? Asi ťažko, keď spolu bývame a spávane.Nemyslíte???
Nerob z toho velku vedu,aspon vies,ze tvoj chalan si je isty sam sebou.Keby nebol,tak by mal problem obliect si ich
sa hadam nebudem klepat od zimy...a osobne silonky nemusim...ani na sebe...ne to ece na chalanovi ...ale ak to chlapcovi vyhovuje tak proc ne...
Dostal som sa k tomu tak, že som odnmietol nosiť spodky. Na to mi mamka povedala, že keď nechccem spodky, tak že budem nosiť silonky. Myslel som si, že to hovorí zo srandy. Ale ja som nadalej odmietal nosiť spodky. Potom som to hovoril sestre že mám nosiť silonky alebo spodky.
Ona hneď otvorila skrinu, schmatla silonky a povedala aby som si ich vyskúšal, že je to určite pohodlnejšie ako spodky, že ona ich nosí celú zimu.
Ja som si ich teda obliekol a musel som jej dať za pravdu.
Od tej doby v zime pod nohavice len silonky.
Kaby mal môj chalan oblečené silonky pod riflami, tak by som sa určite nesmiala. Ja silonky tiež nosím v zime pod nohavice, a tak isto by som si neobliekla hrubé spodky.Tak sa ani nedivím, že začínajú chlapci nosiť silonky.
Ale pocula som uz o vela takych pripadov.
A urcite sa len preto s nim nerozchadzaj, kazdy sme predsa ini, aj sa inak obliekame.
NECHAPEM CO JE NA TOM ZLE ZE MA CHALAN POD NOHAVICAMI PANCUCHY ALEBO SILONKY.
PRAVE PRETO VZNIKLO NA SLOVENSKU TOTO FORUM www.pancuska.qsh.sk A ZA PAR DNI VZNIKNE CELOSLOVENSKY PORTAL ABY SME TO MY, KTORI TO NOSIME ZLEGALIZOVVALI!
Či sa nám to páči alebo nie, 70% žien silonky nosí, aj keď niektoré iba príležitostne, ale niektoré pravidelne do práce či školy.
A to už nepíšem o tom, že aj chlapci " fušujú " do siloniek dievčatám, ako som sa dočítala na tomto fóre. Aj keď hlavne pod nohavice v studených či chladných zimných dňoch.
a neviem si predstaviť chlapa v silonkach
18:03
Diskusné fórum Chlapy a silonky » www.spovednica.sk/detail.php?stat...
Diskusné fórum Chlapy a silonky » www.spovednica.sk/detail.php?stat...
» pantyhose8.webnode.sk/...