Ostalo mi pípatko na oblečení z obchodu a neviem ho dať dole
Nevie mi s tým niekto poradiť? Kúpil som si futbalový dres s obchodu a predavačka mi zabudla dať dole ten senzor, pípatko či čo to je. A neviem to dať dolu. Kúpil som si to na výlete v bratislave a prišiel som na to až doma. Konkrétne som to kupoval s spo
chod do nejakeho obchodu kde maju ,,pipatka" a popros ich. len sa chod najprv spytat do obchodu a potom tam vojdi, nech nepipas hned ako vojdes. nech ta pred obchodom zatial niekto caka s tym.
mne sa toto už tiež stalo,ale pípala som, takže mi to v obchode dali aj dole.. inak dobrý trapas, ale stane sa, že si to aj nevšimnú,keď sú tam aj 2ks ://
to mozem aj ja zobrat blocek od niecoho..ist do obchodu najst ten isty tovar, zobrat ho a prist k pokladni, ze mi zabudli dat dole senzor a ukazat blocek, ze som to akoze kupil..
Ale ba dáš to dole aj doma,povedz otcovi alebo niekomu z rodiny,nech ti to dajú dole,trebárs aj kliešťami na drôt...á vlastne brošňa nieje zlý nápad ale vyzeral by si naozaj hlúpo ..a s tým bločikom úplná blbosť ..to ako keby idem do tesca s bločikom a so salámou že nech mi ju vymenia lebo ona mi ozelenela ..blbosť..proste bud nech ti to dajú doma dole alebo chod do nejakého obchodu a popros ich tam nech ti to sundajú
ježiš, stalo sa mi to v jednej obuvi na obchodnej a úplne v pohode mi to dali dole, šak ak prídeš niekam kde to v sortimente ani nemajú tak si myslím že úplne v klude
@mielikki Dávam Ti povolenie to literárne širšie rozviesť. Toto povolenie je v skutočnosti neodmietnuteľné, tak dúfam, že ho náležite využiješ. Nezabudni, máš u mňa epos!
kľudne chod do obchodu z bločkom a pevec že ti to nedali dolu, skus hocijakí obchod (teda ak máš bloček) Myslím že skoro všade máju tie magnety na to určene.
bratovi to zostalo na helme čo si z netu objednal... a dáko sme sa to snažili vypáčiť až tá tyčka tenká ktorá je prepichnutá oblečením sa zlomila skús to rozpíliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no.. co s tym. neviem.nemas nejaku znamu/znameho kto pracuje v nejakom obchode,kde by ti to teoreticky mohli dat dole ?
Prinajhoršom to skús doma silnejším magnetom, funguje to na takom princípe, robila som s tým lebo v shope.
"Há-há, Ty máš pípátko na oblečenííí. Ty kradneš?"
"To je brošňa, hlupák."
to mozem aj ja zobrat blocek od niecoho..ist do obchodu najst ten isty tovar, zobrat ho a prist k pokladni, ze mi zabudli dat dole senzor a ukazat blocek, ze som to akoze kupil..
podľa mňa choď s tým do hocakého obchodu s oblečením, aj s bločkom prípadne, keby si sa bál, že na teba budú divne kukať, že si to ukradol
ono by to malo fungovať na rovnakom princípe všetky hentie alarmy, tak si myslím, že by ti to mali vedieť dať dole.
tak z nich vyber tie nálepky niekedy tam ani nie sú vlepené, len niekde v knihe vložené