Určite ste uz zazili ze sa vam pacil nejaky vas kamarat...no co robit ked je to vas dlhorocny NAJLEPSI KAMARAT ?! ako by ste to riesili? povedali by ste mu ako sa veci maju, za mozneho rizika ze sa barsco medzi vami (ako kamaratmi) tym moze pokazit...aleb
Daj mu pusu a zisis ci sni pohne ked sa opita co to bolo povedz npr ze iba skusala ako sa bozkava mozno ta potom pobozka aj on jak bude mat zaujem jak nie nechaj iba kamaratstvo
ja by sm to nechal na urovni kamaratstva,lebo ak sa neco potom pokazi uz to kamaratstvo nikdy nebude take ako predtym...a preto si poriadne premysli ci to fakt chces vyskusat...aj za cenu straty kamaratstva...
tiež si myslím kamarati keby ste sa nahodou dali dokopy a potom rozišli už nikdy by to nebolo tak super a mám skúsenosť že dlhšie ostavajú ludia v živote kamaratmi ako partnermi
kamoši no čo ti poviem, keď sa s ním dáš dokopy tak o neho ako o kamoša prídeš.. a je dosť nepravdepodobné že by to skončilo tak že by ste boli opäť kamoši.. aj keď všecko je možné
Tak ja poznam zivy priklad dnes uz sice manzelov ale predtym dva roky ak nie viac kamaratili. Pribeh sa zacina tak ze vtedy jedna slecna chodila s nejakym chalanom ktory ale pil a bolo jej jasne ze jej sa to nepaci a ked chcela aby on s nou niekam siel tak vzdy poslal svojho dobreho kamarata ( ktory v tychto dnoch je jej muz uz ). Takze tu dokonca stali az dve otazky ci ist s dobrym kamaratom do vztahu pretoze sa poznali ako som spominal cca dva roky ak nie viac a ta dalsia otazka ze ak by ten jeho kamaratat zacal chodit s jeho holkou ( aj ked byvalou ) ci sa nepokazi neico na ich kamaratsve. A to ako sa dali oni dokopy je take funny pretoze v tom zohrali rolu iny ludia kedze to dievca nevedelo ako to povedat tomu chlapcovi ze sa mu paci. Takze ten chlapec ( dnes uz jej muz ) sa to dozvedel od jej kamaratky z coho bol prekvapeny pretoze on s nou chcel tiez chodit, takze sa stretli porozpravali a oznamili to tomu kamaratovi a ak som ju spravne pocuval ten jeho kamarat a teda jej byvali ju chcel spat ez prestane pit ale pije dodnes, takze vidite s dlhorocneho kamaratsva vzniklo manzelstvo a chlap ktory pil pije dodnes a asi mu v tom nepomoze ziadna zeda mozno tak nejaky liecebny ustav. Takze podla mna z kamarastva moze byt istotne lepsi vztah rpetoze sa uz poznaju ti dvaja co by chceli spolu chodit, aj ked je tam to riziko ze sa moze nieco zmenit, ale vlastne uz sa zmeni len to ze budete partneri a nie kamarati a podla mna ak je v tomto pripade ten chalan rozumny tak aj ked ti povie nie tak kamaratom s tebou ostane i ked potom co mu to povies moze byt kratek mimo par dni, ale ono sa to zrovna som si isty.
No prípad mojej kamarátky mala najlepšieho kamaráta celý život už od mala sa poznali lebo susedia boli...no a teraz začiatkom leta začali chodiť spolu vonku ešte častejšie ako predtým a aj k sebe niečo cítiť...ani jeden nevedel že na čom je u toho druhého....raz sa spolu bozkávali ale neriešili to dalej, nechali to tak...stále chodili spolu vonku akoby sa nič nestalo, proste naj kamoši...a teraz týden pred začiatkom šk. roka sa ani nvm ako dali dokopy ja im len držím palce nech im to vydrží...
Určíte to treba risknúť lebo, čo ak aj on k tebe niečo cíti a tiež sa to boji povedať a jedno s druhým a oto lepšie že už sa poznáte a viete čo môže jeden od druhého čakať.
Ja som sa tiež tak dal s najlepšou kamarátkou dokopy, už to je skoro pol roka a stále som ten najšťastnejší človek na zemi. Takže určite ANO.... SKUS TO A NEBOJ SA RISKOVAŤ lebo ak to riskneš a nedajbože to nevíde tak to možno budeš ľutovať niaky týždeň – dva ale ak to ani neskúsiš budeš si to vyčítať pekne dlho
tak ja ti môžem poradiť z osobnej skúsenosti ...strašne strašne je to komplikované, lebo sa dobre poznáte a špekuluješ nad všetkým možným teraz...chce to veľkú odvahu a v sebe mať istotu, že ti stojí za to riskovať...ja som tu odvahu nenašla, kým neprišiel niekto a nepresvedčil ma ...za to som mu ale vďačná teraz vďačná, pretože by som potom prežívala muky, stála by som na jednom mieste, je to nepríjemné každodenné, no des...preto pre pokoj tvojej duše, premysli si dobre, ako sa vec má, ty ho dobre poznáš, ty a len ty môžeš vedieť, ako to môže dopadnúť, a riskni to pokojne...snáď zareaguje tak ako to bolo v mojom prípade, my sme dodnes kamaráti akoby sa nič nedial ide najmä o vzájomné porozumenie, zohráva dôležitú úlohu, nech ťa Sila sprevádza
v prvych komentoch prevladalo ze ostat kamosmi, tak reku no dobre teda ale teraz ked citam tieto posledne vase pribehy, tak ako keby ste mi hovorili z duse...uz viem ze chalan sa boji toho isteho ako ja, ale co robit ked sme obaja "hlupi"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ja to asi risknem , bo taku super babu nestretam kazdy den
Ja som sa tiež tak dal s najlepšou kamarátkou dokopy, už to je skoro pol roka a stále som ten najšťastnejší človek na zemi. Takže určite ANO.... SKUS TO A NEBOJ SA RISKOVAŤ lebo ak to riskneš a nedajbože to nevíde tak to možno budeš ľutovať niaky týždeň – dva ale ak to ani neskúsiš budeš si to vyčítať pekne dlho