áno, mala som 7 rokov a narobila som si príšerné schody na vlasoch. mama skoro zdrala z kože akonáhle som vyšla z kúpelne s nožničkami v rukách a spokojným úsmevom, aká som ja teraz krásna
raz s kamoškou ked sme boli male sme si ostrihali vlasy ja som bola samozrejme odvažnejšia takže s dlhších vlasov to šlo uplne nakrátko, ona len ofinu mama ma skoro zabila ked som prišla domov
vzdy len nejaky trciaci kusok.. vcera som poziadal priatelku nech ma ostriha vzadu a kotletky.. tie kotletky sa dojebali, ale aspon vzadu to mam kratsie =D
kaderníčka ma nikdy tak neostrihá ako ja chcem, preto si ofinu strihám sama a aj končeky...a keď to zbabrem sama na seba som nahnevaná a nie na niekoho iného
keď som bola menšia, tak som si ufikla ofinu, ale tak, že ofinu som pred tým nemala potom som asi rok čakala, kým to dorastie a potom už len kaderníčka, pre istotu...ale keď sa na prednáške nudím alebo tak, tak si fičím s nožničkami a koncoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
potom iba ofinu, prípadne konce.
a naposledy som mala také pohnútky pred týždňom odstrihnúť si kusisko vlasov, ale to som radšej nechala na kompetentnejšiu osobu.
ale keby som mala kučery (aaaaach) tak no problem.