U nás je to také... občas ho rada udriem, keď mám bojovú náladu, alebo pohryznem, ale maximálne si vychutnám, keď ho môžem udrieť päsťou do ramena a trafiť tam nejaké miesto (ktoré neviem ako nájdem), ktoré je dosť bolestivé. On mi to niekedy vráti
Ale vyslovene filmová bitka sa nekonala. A ani sa konať nebude, lebo on mi chytí ruky a ja som nahratá. Môžem sa len pekne usmievať a modliť
ja mu často uvalím takú menšiu akože facku, on ma zas šteklí....raz ma toľko hecoval, že mu nevrazím navzaj, že som to urobila ale na moju obranu musím povedať, že on sa na tom smeje a keď som mu strelila pred jeho kamarátmi, pridali sa na moju stranu, že to konečne niekto urobil
Hm, naposledy som mu chcela dať takú láskyplnú jemnú facku..plánovala som niečo ako výstražné pohladkanie po lýci, pretože mal sprosté reči.
Hold mi ale uletela ruka a bola to taká tatkovská výchovná facka, po ktorej sa naše úlohy vymenili a odrazu som bola ja tá, čo sa musela ospravedlňovať a nie on.
ale fackám minimálne, ja skôr vypichjem náhodne oči.
ked mam nervy nechcem sa bavit s nikym...a on to nechapal tak som pred nim par veci porozbijala na dokaz,ze ma netreba drazdit...no inak nervy neprejavujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@lenuska175 to musí byť veľmi romantické
Mám lepšie spôsoby týrania.
ako ja ho tak "capkám", ale k bitiu nikdy nedošlo, to čo by bol za vzťah preboha?
Ale vyslovene filmová bitka sa nekonala. A ani sa konať nebude, lebo on mi chytí ruky a ja som nahratá. Môžem sa len pekne usmievať a modliť
Hold mi ale uletela ruka a bola to taká tatkovská výchovná facka, po ktorej sa naše úlohy vymenili a odrazu som bola ja tá, čo sa musela ospravedlňovať a nie on.
ale fackám minimálne, ja skôr vypichjem náhodne oči.
...i ked v posteli je to obcas tvrde...
tak dobre
ja som ešte nikoho nikdy neprefackala
ale poznám takého jedinca ktorý po tom nesmierne túži
až budeš trochu staršia určite sa zamiluješ a potom to začne