ja som taka baba, takže na Martinských holiach, kňaz by nás žehnal za zvuku fanfár , pri stáde oviec, ktoré by boli za svedkov, ja by som bol oblečení v handrách honelnika a žienka v šatách lesnej víly ....filip
co najmenej ludi, max najblizsia rodina. ak by sa teda vobec cosi take konalo. ale idealne len niekde pred v teple vo dvojke, s narychlo pozhananymi svedkami
som gay ,vyliečiť sa z toho nedá, dá sa však skončíť s aktívnym životom gaya, ale to protrebuje velikánsku pevnu vôľu, nikdy by som sa neoženil, žene by som nikdy nedokázal dať lásku a veľmi by som ju sklamal........filip
mne sa paci svadba v kostole, neviem, nejako sa mi to spája. ale kedze sa mi to zaroven aj nepaci lebo som ateista, este take to romanticke na nejakom otvrenom priestranstve, slnko, teplo, krasny travnik, kvety a tak
nechcem, ale keby som zacala chciet, tak uz poriadnu, kedze som extremista je to vsetko alebo nic
(dedukujem v pripade zeby doslo k svadbe)
takze urcite bud niekde vonku pod sirim nebom na anglickom vidieku,alebo u nas doma v greko kostole , greko obrad, krasne vintage saty a zavoj, levandulovu kyticku, na obrade vela hosti bez deti, tradicne pohostenie pre rodinu, a mensiu party iba zo znamymi a kamosmi, vela dobreho a tradicneho jedla a pitia, kedze moj manzel bude anglican tak by boli dve svadby alebo by sa musel najst kompromis v tradicnom pre oboch, kazdopadne vela zelene aby bolo okolo, najlepsie neskora jar ked vsetko zacina voniat, zivu kapelu a este by som daco vymyslela ale chcem uz ist spat
Kostoly sa mi páčia najmä z architektonického hľadiska, možno preto som vždy túžila mať svadbu tam.... ale tak momentálne ma miesto nezaujíma... jediné čo viem je, že svadbu chcem aj keby tam malo byť 6 ľudí... alebo aj keby to bolo proste úplne jednoduché niekde vonku v pekných šatách si vymeniť prstene a hotovo....niečo ako toto:
Určite by som nerobila drámu z toho, že nemám nejaké veľké obecenstvo a ceremónie...
inak toto si strašne vážim aj keď ťa nepoznám.. lebo ako bol raz v Modrom z neba ten gay čo sa oženil.. on sa chce zmeniť,ale komu nakoniec ublíži ? Tej žene.. vážim si tú takú..zodpovednosť čo máš,že do toho neťaháš iných.
áno, ľudia by mali predovšetkým zostať ľuďmi, tak sa chovať, nikto to nemáme tu na zemi vyhrané, nemali by sme si preto znepríjemňovať život zlými skutkami...
láska, to je dar od Boha, nikto by si nemal s ňou zahrávať, lebo dokáže aj veľmi bolieť.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Taktiež budem mať plný kostol priateľov,rodiny...
A budeme sa zabávať až do rána v nejakom veľkom krásnom priestore,podľa možnosti ružová výzdoba. A stoličky s mašľami,aby som nezabou
bolo to ako že
som gay ,vyliečiť sa z toho nedá, dá sa však skončíť s aktívnym životom gaya, ale to protrebuje velikánsku pevnu vôľu, nikdy by som sa neoženil, žene by som nikdy nedokázal dať lásku a veľmi by som ju sklamal........filip
pekne sami dvaja, možno v spoločnosti blízkych, hoc aj na lúke
a urcite chcem co najvacsiu svadbu
...a svadobnu cestu by sme si uzili vo Verone
necakam ze sa dockam civilnych sobasoch v kostoloch ale taky milansky dom by som brala hned
vonku nie
(dedukujem v pripade zeby doslo k svadbe)
takze urcite bud niekde vonku pod sirim nebom na anglickom vidieku,alebo u nas doma v greko kostole , greko obrad, krasne vintage saty a zavoj, levandulovu kyticku, na obrade vela hosti bez deti, tradicne pohostenie pre rodinu, a mensiu party iba zo znamymi a kamosmi, vela dobreho a tradicneho jedla a pitia, kedze moj manzel bude anglican tak by boli dve svadby alebo by sa musel najst kompromis v tradicnom pre oboch, kazdopadne vela zelene aby bolo okolo, najlepsie neskora jar ked vsetko zacina voniat, zivu kapelu a este by som daco vymyslela ale chcem uz ist spat
Určite by som nerobila drámu z toho, že nemám nejaké veľké obecenstvo a ceremónie...
najlepsie na utese pri mori za zapadu slnka
inak toto si strašne vážim aj keď ťa nepoznám.. lebo ako bol raz v Modrom z neba ten gay čo sa oženil.. on sa chce zmeniť,ale komu nakoniec ublíži ? Tej žene.. vážim si tú takú..zodpovednosť čo máš,že do toho neťaháš iných.
hm, ďakujem za koment
áno, ľudia by mali predovšetkým zostať ľuďmi, tak sa chovať, nikto to nemáme tu na zemi vyhrané, nemali by sme si preto znepríjemňovať život zlými skutkami...
láska, to je dar od Boha, nikto by si nemal s ňou zahrávať, lebo dokáže aj veľmi bolieť.....
pekný deň........filip