Predstavte si, ze by ste vyrastali na opustenom ostrove s jedinou ženou/mužom (niečo ako film Modrá lagúna). Myslite si, ze by vám samým od seba napadol sex s ňou/s ním? Resp. splodenie detí týmto spôsobom?
1. Nie, asi by mi to nenapadlo, myslím si, ze to funguje v takej miere len u zvierat
2. Nie, asi by mi to osobne nenapadlo (nespravil by som to), ale je to podľa mňa štatisticky viac-menej rovnaké u ľudí aj zvierat
3. Skôr si myslím, ze by mi to napadlo / resp. spravil by som to automaticky, pudovo
4. Určite áno (ale bez myšlienky na deti)
5. Určite áno, a to aj za účelom splodenia detí
4.
(neha/blízkosť/fyzický kontakt/bozkávanie/)sex je inštinkt
vedomosť že z neho vznikajú potomkovia je buď odovzdaná predošlou generáciou alebo získaná vlastným zážitkom.
No a k otázke. Keby bola napr. veľmi škaredá, tak si nechám vykvasiť dužinu z kokosového orecha alebo banány alebo čokolvek. Ked toho potom vypiješ dost - máš odpoveď
@indelirium jj to som sa len ja zle vyjadrila myšlienka tohto celého bola skor, ze clovek, ktorý je pravdepodobne nepopieratelne najinteligentnejsim tvorom na Zemi, ma mozno niektoré dolezite "pudove" prejavy fungovania, prave tou svojou inteligenciou, potlacene viac, ako zvieratá... Ale to je len taka moja dost neista hypotéza, preto ma prave velmi zaujimal názor vas ostatnych...
@azizi Ale tá 5 je nezmysel. Ak žijú celý život mimo civilizácie nemajú ako vedieť ako sa plodia deti a nieto ešte mať myšlienku, že tie deti idem plodiť.
Len preto, že tam nikto iný nie je, rozhodne nie. Je možné, že by mi po dlhšej dobe začal byť sympatický aj niekto, kto by normálne nebol, a následkom toho by sa niečo stalo? Isto.
Ale čisto z pudového hľadiska? Nie, veď ruky mám.
Čo by hrozilo pudovo, je to, že by som ho od hladu zjedla.
@11 to mi pride dost bizarna hypoteza @15 ak by mi ten clovek bol sympaticky, tak je uplne jedno, kde sme
Ale inak hej, tiez by som asi mala vacsiu potrebu ho zjest nez osulozit
@mielikki keby si zila cely zivot na ostrove tak by si imho nevedela, ze/ako sa tomu da predchadzat.
Myslím, že to má každý v sebe, zas až tak úplne odlišní od zvierat nie sme. A asi každý vie ako to robiť, keď to vedia automaticky aj tie zvieratá, a to ich pritom nikto ani pred tým toto neučí. To sú pudy, ktoré má každý na inej úrovni, no keď by bol správne orientovaný navyše, tak by len kukať sa na ňu nevydržal, a navyše keď by tam tak dlho žil s ňou, a ešte si aj vychádzali.
@staphylococcus ja mám celý život žiť na ostrove?
To som prehliadla, brala som to štýlom, stroskotáme spoločne
Ale tak to je potom zas úplne o inom, lebo tým pádom by som odjakživa mala úplne iné životné skúsenosti a znalosti a vlastne bola úplne iný človek, takže absolútne netuším, čo by som robila vtedy (ale predpokladám, že bez vzdelania a spoločnosti by z každého bolo väčšie zvieratko, ako normálne). Čo znamená, že by som pravdepodobne umrela na to, že som zjedla nejaké jedovaté alebo nedostatočne tepelne upravené veci
@midnight čo si hneď taký ofenzívny? Veď toto je fórum skôr pre srandu, čo by bolo keby.. než že by sme hľadali nejakú skutočnú pravdu.
A vyhovárať na chlapov som sa rozhodne nechcela, ja by som bola rada keby na to prišli
myslím že som niekde čítal, že deti ktoré vyrástli mimo civilizácie medzi zvieratami, nemali vôbec záujem o opačné pohlavie, čize ten rozmnožovací pud sa akosi neprejavil. Ktovie, možno je to naozaj tak, že sexuálne správanie (celkove, nie len plodenie detí) musíme do istej miery "opozerať" od rodičov a rovesníkov atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1. Nie, asi by mi to nenapadlo, myslím si, ze to funguje v takej miere len u zvierat
2. Nie, asi by mi to osobne nenapadlo (nespravil by som to), ale je to podľa mňa štatisticky viac-menej rovnaké u ľudí aj zvierat
3. Skôr si myslím, ze by mi to napadlo / resp. spravil by som to automaticky, pudovo
4. Určite áno (ale bez myšlienky na deti)
5. Určite áno, a to aj za účelom splodenia detí
(neha/blízkosť/fyzický kontakt/bozkávanie/)sex je inštinkt
vedomosť že z neho vznikajú potomkovia je buď odovzdaná predošlou generáciou alebo získaná vlastným zážitkom.
ak 3x ano tak mozno, ak by potomstvo malo perespektivu ale zase... priviest deti na pustom ostrove na svet to by musel byt velmi dobry ostrov...
Ale čisto z pudového hľadiska? Nie, veď ruky mám.
Čo by hrozilo pudovo, je to, že by som ho od hladu zjedla.
Až na to, že ja deti nechcem, takže na tom ostrove by bolo tomu predchádzať asi problematickejšie, ak by ten druhý človek bol chlap
zaprvé bullshit že sa vyhováraš na chlapov.
zadruhé bullshit že by si si neuvedomila.
inštinkty existujú a majú ich obe pohlavia.
@15 ak by mi ten clovek bol sympaticky, tak je uplne jedno, kde sme
Ale inak hej, tiez by som asi mala vacsiu potrebu ho zjest nez osulozit
@mielikki keby si zila cely zivot na ostrove tak by si imho nevedela, ze/ako sa tomu da predchadzat.
To som prehliadla, brala som to štýlom, stroskotáme spoločne
Ale tak to je potom zas úplne o inom, lebo tým pádom by som odjakživa mala úplne iné životné skúsenosti a znalosti a vlastne bola úplne iný človek, takže absolútne netuším, čo by som robila vtedy (ale predpokladám, že bez vzdelania a spoločnosti by z každého bolo väčšie zvieratko, ako normálne). Čo znamená, že by som pravdepodobne umrela na to, že som zjedla nejaké jedovaté alebo nedostatočne tepelne upravené veci
A vyhovárať na chlapov som sa rozhodne nechcela, ja by som bola rada keby na to prišli
chcelo by to nájsť nejakú serióznu štúdiu