čaute chalani, (aby sme nediskriminovali, tak aj baby), vadilo by vám keby ste sa dozvedeli že má vaša priatelka umelé vlasy, alebo by nosila parochnu, alebo clip-in? Páčia sa vám také prirobené vlasy na dievčatách?
no, ak by som dakedy zistila, že nejaký dotyčný nosí parochňu, lebo vie, že ja som na vlasy a k nemu nebola príroda príliš milosrdná, tak by som to brala asi ako veľmi milé plus
diky zatial...ale mna to fakt zaujima . Napríklad moj otec ma k takým veciam velmi negativny postoj, ale ja si myslim že keby mama niečo také mala, tiež by svoj postoj k nej nezmenil.
pokial nema nejaky zdravotny problem tak by mi to absolutne navadilo,ale ka sa chcepodobať na lejdy gagu tak nehc pakuje čo andalej..načo take hovadiny..to už rovno može byť ela umela.. ..umele vlasy,mihalnice,umele pery,prsia..fuj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak ju skutočne mám rád, to sa to ani nezmení. Lebo môže mať k tomu vážny dôvod aby to mala...
A ak len tak, tak nechápem ako to nejakej môže napadnúť
prirodzenosť je to čo mužov laka..
a diky všetci.