Pomyslela by som si že sa určite s niekým stavil že niekoho zastaví a povie mu to nemyslím si že by sa našiel nejaký chlapec ktorý by to spravil len tak spontánne.. u nás to predsa len nie je bežné zastavovať a prihovoriť sa cudzím ľuďom na ulici.
mne to permanentne hovoria opití páni, starí páni , páni na stanici a robotníci takže neviem ako by som zareagovala ak by mi to povedal nejaký normálny chalan
asi by som sa začala smiať,vzhladom nato že u mna by to bolo fakt nemožné ale väčšinou to robia chalani kvoli stavke alebo len tak kvoli srande ale ked sa najde taky ktory mi to povie vážne tak budem rada
@n0w lenže ono tie rekcie nemusia byť hneď v zmysle "ó, ja som najškaredšia, toto sa mi nemôže stať", ale skôr "dobre, síce úplná špata nie som, ale ukázala by som ti hneď päť oveĺa krajších"
neverila by som, že to môže myslieť vážne a bola by som presvedčená, že si buď robí srandu, hovorí to každej alebo chce niečo, čo aj tak nedostane. takže by som nerobila vôbec nič.
@mielikki neznasam to neskutocne proste, uz len hento mi vadi.. akoze koho chvali ten clovek, niekoho kto tam neni ? preco treba hned 5ludi inych menovat co su krajsi alebo co, wtf ? O_o
@n0win0u ale chápeš, ak by mi to nakecával dakto, koho trocha poznám, tak fajn, nejako by som to pochopila, ale kto by hento vravel náhodnej okoloidúcej, chápeš?
a proste tu ide o to, že sa jedná o očividnú pravdu, ktorá je taká, že daný výrok je v mojom prípade nepravdivý, čo nie je preto, aby som chcela počuť opak, ale preto, lebo mám dôkazy (podobne, ako mám dôkazy, že nie som najškaredšia na celom svete
@n0win0u nie, toto je objektívne posúdenie reality!
a to ja nie som zas s tých, čo sa prehnane kritizujú, každoročne keď vidím tie, čo vybrali na miss, tak mám pocit, že byť vyššia (a asi mať kúsok menší nos), tak mám i ja šancu
@etelnair toto ja nevravím (a už vonkoncom to nechcem počuť ale proste je rozdiel medzi "nie som na tom až tak zle" a "som najkrajšia na zemi", to je taký problém pochopiť?
mne sa to stalo v amerike. som si isla po chodniku a videla som ako sa za mnou rozbehol tipek. ked ma koencne dobehol tak z neho vypadlo aka som nadherna a aku mam uzasnu postavu (keby nahodou nieco vazila som o 12 kil menej . povedala som dakujem a isla dalej. co som mala akoze spravit ked sa nic nepytal
no keby to mne nejaka baba povedala tak by som hned vedel ze si zo mna robi picu a co by som spravil ? no asi by som jej povedal nech si robi picu s nekoho ineho a isel by som prec
včera som išla po meste a fúkal vietor a ja som mala vlasy v ksichte a možno preto mi jeden chalan povedal: "čščš (ako keď voláte na mačku) ahoj kráska"
podobný prípad to bol. a ja som sa len naňho pozrela a nedalo sa nezasmiať sa. to bolo všetko. potom som sa smiala ešte zvyšok cesty a muselo to vyzerať divne, že idem sama po ulici a smejem sa...
mne raz chalan v buse povedal ze mam tie najkrajsie modre oci ake kedy videl.... ........zacala som sa cervenat a povedala som len nieco ako: ehm... noo... dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Ale pochybujem, že by sa mne niečo také stalo
vzdy mi to zlepsilo den,bo nie som vobec pekna(fakt)
@greyness to je pravda !
a proste tu ide o to, že sa jedná o očividnú pravdu, ktorá je taká, že daný výrok je v mojom prípade nepravdivý, čo nie je preto, aby som chcela počuť opak, ale preto, lebo mám dôkazy (podobne, ako mám dôkazy, že nie som najškaredšia na celom svete
@greyness asizeeee.. dal by som si nieco... g,o fetch me a sandwich woman !
a to ja nie som zas s tých, čo sa prehnane kritizujú, každoročne keď vidím tie, čo vybrali na miss, tak mám pocit, že byť vyššia (a asi mať kúsok menší nos), tak mám i ja šancu
teoreticky ... kebyže som v nálade ako teraz, spičujem ho a pošlem za neakou ceckatou bezchybnou ... (nič v zlom)
a kebyže som tak normálne pochmúrne naladená, ta len prevrátim oči, dám cigu a idem ďalej
ale takéto frázy ma vedia vytočiť ... neznášam takých týpkov, čo za každou jednou idú zo zúfalstva
podobný prípad to bol. a ja som sa len naňho pozrela a nedalo sa nezasmiať sa. to bolo všetko. potom som sa smiala ešte zvyšok cesty a muselo to vyzerať divne, že idem sama po ulici a smejem sa...
no, ale by som asi povedala nejaké prekvapené ďakujem...nie som z tých čo vedia v pravej situácii povedať niečo vtipné..
priveľmi hlúpo by som sa tvárila a červenala ako teľa, na to aby som bola schopná reagovať.
a keby to bolo ironické, bol by slovný revanš.
slovenska mentalita fakt nema spodnej hranice...