Chlapci , chalani a hlavne muži !
dnes prichádzam s totálne odveci otázkou , ktorá sa vyskytla v mojom mozočku ..
pre lepšie pochopenie.. Viete .. všeobecne ženy ( aspoň čítateľky cosmopolitanu ) sa zhodli v tom , že im čiastočne "robí dobre" keď na ni
jednoznačné to asik nebude, ale MŇA osobne by nejaká žiarlivosť potešila z dôvodu, že je to dôkaz, že tej osobe na mne záleží natoľko, že má už vlastnícke sklony...nie preto aby som bol sebavedomejší ako ty tvrdíš, že je to u tých žien a ani aby som bol dáky mach
ak je to mierne žiarlivostné podpichnutie s vtipným podtónom ( tak je to v poriadku ) ... ak sa ale jedná o skutočnú žiarlivosť, dokáže ma to znechutiť a nahnevať ( kedže ako partner som verný a žiarliť nemá zmysel )
@8 čo by si robil .. ak by si bol ženou , mal by si priateľa , ktorého by si miloval najviac ako by si vedel.. a jedného dňa sa dozvieš , že ti zahýba.. takým tým klasickým flirtovacím spôsobom s inou ženou .. dôveroval by si mu aj po tom ?
@beboo inak...ja som schopný (no nazvem to flirtovať) flirtovať s viacerými dievčatami a pritom byť po uši zaľúbený iba do jednej a ostať jej napriek tomu verný (hoci ťažko definovať kde začína nevera teda)...myslím, že ak je to len také v rámci komunikácie a zábavy pričom v tom nie sú žiadne reálne city, tak v tom nie je problém...to na margo @9
žiarlivosť je po prvé prejav nedôvery a po druhé prejav sebeckosti. takže mna by potešilo, keby moja partnerka nežiarlila. nechcel by som takú, čo by žiarlila veľa. trocha sa dá tolerovať, nikto nie je dokonalí, sme len ľudia.
@beboo ale jasnééé že by som s tým mal problém! ale na sebavedomí by mi to neuberalo...šak čo má moje sebavedomie s tým spoločné? Mal by som ale strach, že o ňu prídem...no to už súvisí so vzťahmi
myslím že normálna žiarlivosť nieje na škodu... väčšinou si myslím že by mi ľudia nemali veriť a keď by išlo o priateľku a viem že mi neverí a k tomu nežiarli tak to nie....
neveriť = žiarliť
veriť = nežiarliť
Uz nikdy nebudem mat chalana ktory sa vyziva v tom ze vyvolava vo mne zamerne ziarlivost. Paneboze kkt najvacsi. Strielala by som. Najprv som si myslela ze raz to prezijem bez komentara. Potom po 2 mesiacoch som stale nevedela prist nato jak prehryzst trapnost situacie a ako mu povedat ze mi to vadi. Tak som vybuchla ze sa nemusi obtazovat byt so mnou a rovno sa mozeme rozist. Snazil sa ,,udobrit". O to mu slo cely cas lebo normalne to nevedel. Tak sme este chvilku boli spolu a potom som ho uz poslala dopice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a tvárim sa, že mi to prekáža, ale hrám na dve strany :-S
ja nežiarlim, môžem mať hocikoho
neveriť = žiarliť
veriť = nežiarliť