ja som zacal asi serialom na youtube celkom fajn, pacilo sa mi to potom som hral 2. a 3. zaklinaca a teraz som zacal knihu. cakam na 3. knihu kym ju daju do slovenciny a myslim ze to je skvela kniha. mohly by spravit daky novy film popripade serial podobny ako Merlin mohlo by to byt aj komicke, presne tak ako je to aj v knihe, aspon podla mna. a kludne by to nemuselo suviset z pribehom knihy, mohlo byt to byt tak ako aj hra odlisne ale s postavami z knihy
no cital som vsetky knihy, hral vsetky hry, videl serial, film, ktory bl vlastne zostrihany serial a komiksy som si pred par dnami objednal, takze ano poznam, to univerzum je úžasné a samozrejme 3. hra teda Divoký hon je epičnosť sama
@nahakudono aj film bol komický, len nemali peniaze. myslím, že určite spravia to, čo vravíš, keď sa zozbierajú na jeho produkciu. @billyjoe závidím, ja som tiež ešte nevidel komiksy, a hru 3 na mojom pc nevytiahnem, a máš prečítanú aj Búrkovú sezónu?
@savvym jasné a podľa mňa (nerád spoilujem) aj keď je to taká hmmm bokovka, čo si ako prequel, môžem ju hrdo zaradiť do poličky medzi ostatné knihy o "Wiedzminovi" výborná vecička, Sapkowski je proste pánko. Ak si ešte nečítal tak odporúčam.
necital. Len dokoncujem poslednu knihu a zistil som, ze ta sezona je po konci druhej knihy namiesto poslednej. A potom sa asi vrhnem na komiksy. Tie tiez vraj opisuju cast zo sezony@billyjoe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Máte niektorú z jeho častí radi?
Linky, ak by dakto nevedel, čo to je.
martinus.sk/seria/zaklinac
@billyjoe závidím, ja som tiež ešte nevidel komiksy, a hru 3 na mojom pc nevytiahnem, a máš prečítanú aj Búrkovú sezónu?