ale už len make up a špirálu nosím.. veľmi výnimočne aj linku a tiene, ale to keď už, tak už.. vždy si vytvorím uplné tieňové kreácie a iba tak keď mám náladu, aj keď idem trebárs len nakúpiť..
keďže je moja pleť taká aká je, tak make-up používam takmer vždy keď niekam idem. Nepoužívam ho len keď som doma, idem vyniesť smeti alebo idem len tak niekam na chvíľu vybehnúť.
Ale cez leto ho používam minimálne.
A čo sa týka ostatných maľúvačiek tak tie používam minimálne. špirálu tak raz za mesiac, linku tak raz za polroka keď chcem byť za peknú
teda takto: niežeby som si maximálne zakladala na prirodzenej kráse (i keď aj to, čo by nie ), ale jednoducho, maľovať sa neviem, a nestíham. Ak ma niekto maľuje tak to v divadle, a aj tie časy už sú v podstate za nami.
Len do školy trochu a keď idem von, ale inak nemám problém niekde behať bez makeupu, lebo v škole máme aj plávanie a tam keby idem namalovaná vyzeralo by to všelijako a šaškovať niekde s odličovačom nemienim
niečo medzi 2 a 3. Maľujem sa väčšinou, ale nie úplne vždy, keď sa mi nechce, podobne aj to, ako sa nalíčim závisí od nálady a situácie, občas je to fakt len púder a ceruzku na obočie
nechápem ako ma mohlo napadnúť zaznačené...maľujem sa do školy...špirála, puder, korektor, ceruza... a keď idem von kúsok viac.. a keď je party time, tak ešte o kúsok viac...ale keď nemám náladu, tak sa na to rovno vykašlem
líčim sa každý den....aj doma..ked sa nenalíčim tak to jedine ked som chorá....malujem sa uplne normálka: primer, makeup, rozjasnovač, bronzer, lica, očne tiene, linka, špirala, ruž, farba na obočie a zafixovat obočie.....(
linka a make-up musia byť... samozrejme keď idem len desi vybehnúť na otočnku vonalebo zo smeťami tak to seriem ... minule som šla zo smeťami aj s maskou
ako kedy, niekedy sa namaľujem do práce, ale väčšinou nie, zvyčajne sa maľujem keď sa nudím a niekam mám ísť (tj mám ísť niekam o 16:00 ale o 14:00 nie je do čoho pichnúť) alebo keď idem s kamoškami niekam sadnúť alebo s partiou von... ale inak veľmi nie...
a ak sa už namaľujem tak je to zvyčajne špirála, linka a ceruzka, makeup len keď sa mi vyskytne nejaká vyrážka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
maľujem sa, keď mám na to náladu, keď sa mi chce a keď som celú noc nespala a potrebujem, aby to na mne nebolo vidno
Ale cez leto ho používam minimálne.
A čo sa týka ostatných maľúvačiek tak tie používam minimálne. špirálu tak raz za mesiac, linku tak raz za polroka keď chcem byť za peknú
a mam to presne vypocitane, ze rano sa viem namalovat za menej ako 5 minut
make-up len niekedy
doma nic
Ale občas, keď niekam idem a chcem vyzerať inak ako obvykle, pohrám sa len s očami, možno s perami, trochu lícenky a to je všetko.
a potom nosim spiralu a lesk na pery, ocne tiene a ostatne mimoriadne
ja radsej nosim farebne oblecenie a nechty, kebyze k tomu este nosim vyrazny make up, tak by som fakt vyzerala ako klaun
a nemam rada tie baby, ktore hlavne, ze maju omietku na ksichte, ale inak ziadne naznaky kreativity alebo originality v ich style nevidim
tiene,linky iba cez víkendy ked idem von alebo na disko
make-up si nedávam nikdy iba na výnimočné príležitosti a tých je fakt málo (svadba,ples,nejaká okrúhla oslava)
a ak sa už namaľujem tak je to zvyčajne špirála, linka a ceruzka, makeup len keď sa mi vyskytne nejaká vyrážka...