Otázka pre baby. Je lepšie, ak chalan na svojom tele zamaká, alebo vám vyhovujú také tintítka, aké teraz behajú po meste (som je
Chalani by nemali makať, sú dobrí jak sú.##To je jedno, nemusí na sebe makať, ale neuškodí mu to.##Do určitej miery to vyžadujem... s nitkami nechodím##Iné##Som muž a toto je možnosť pre mna (len 3 veci v živote sú isté. Smrť, dane a že birdz netoleruje d
Oželiem tehličky na bruchu, silné a mohutné ruky, ale čo chlap musí mať, sú podľa mňa pevné statné a silné nohy Neznášam chudé nohy. Pokazí to celý dojem.
Viete ... ja som nikdy nemal problém nájsť si babu tak ako som..... ale kamoši furt niečo riešia s posilkou a hovoria, že je to tak lepšie, že babám sa to páči.... tak neviem.
Ja osobne som mal vždy ten dojem, že vám je to jedno
Mám rada malé chudé telíčka, ale ak aj nejaké svaly má (nie extra veľké), tak sa kvôli tomu nepôjdem obesiť. Na niekom sú také, pekné a na niekom sú na tyčku. Ale mám radšej tie ploché telá s takými akurát rúčkami. (a)
Ale nemôže mať pod 65 kíl, potom by som sa už začala hanbiť ja.
ja som nikdy nebol v posilkee,a stym priberanim chalani nebojte prijde vek a priberete az budete nadavat,a kazda baba ma iny vkus.na kazdom je nieco ine peknee
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h : nepacia sa mi uuplne chudi chlapci ale ani taky s ramenami jak pol sveta taky zlaty stred... a pokial nie je chudy uplne ze uplne, tak nemusi byt ani trochen "namakany" ... (ale odniest na rukach by ma mohol vladat )
hm...ťažká otázka. čo ti ja viem...nepáčia sa mi úplne vypracované mužské postavy,ale keď je tam nejaký náznak tehličiek a svalov,tak tým nepohrdnem.. no nie je to pravidlo.
@bress Keď má byť chlap namakaný, tak nech je namakaný od poriadnej práce (tj. rúbanie dreva, stavanie domu, kydanie hnoja,...). Mestský chlap namakaný ani nepotrebuje byť.
3. nevyžadujem to, kľudne by som bola aj s niekým kto je pri tele alebo je tintítko, síce tintítko by vzhľadom k mojej ženskej postave bol problém, lebo by som vyzerala ako jeho matka
4. hlavne aby nebol chlpatý
5. chalani sa musia o seba starať a nie vždy posilovanie je to správne, treba aj iné veci
6. zhrniem to, ja potrebujem vysokého a silného chlapa, nie chlapca, lebo moje telo si povedalo, že chce byť ženou
@roryanne potom by povacsinou menej inteligentni chlapi by mali byt namakani a viac rozkysnuty atd. zaujimave
@flegma1triedy ale jake sypacky hocijaky chalan ak by cvicil 3-4x tyzdenne a poriadne by jedol, tak by nabral. Vyhodou tych co su chudy bez tuku je to, ze oni aj ked budu jest vela pravdepodobne tuk nenaberu, sice svaly trochu tahsie ale vsetko ma svoje klady a zapory.
@piter09 jasné tie sú najvymakanejšie ale by si sa čudoval aké to je náročné dosiahnuť, mne by sa to napríklad nedalo, a tehličky mám od narodenia a ani som nepohol prstom...
ona si myslí že drepovať 300 kilo v posilke, ťažké mŕtve ťahy a podobne je prechádzka ružovým sadom, kdežto pokálať trochu dreva čo je skôr kardio je hardcore robota pre riadneho chlapa......
Hm ja som názoru že chlap má byť chlap..vysoký,mužný...nemusí to byť horda svalov..to vôbec.. ale mal by vyzerať ako chlap..=D a napriek tomu každý chlapec čo sa mi páčil bol nakoniec toho opakom takže...=D
nemam rada ked je to moc prehnane, to sa mi niekedy az protivi. ale urcite nepohrdnem ked je chalan jemne vypracovany sle rozhodne si podla toho nevyberam ked sa to tak vezme vecsina chalanov co sa mi kedy lubili boli tintitka
Ja som tučné prasa závislé na star treku , mám milion fantasy kníh, gamblim počítačové hry a po večerochm ked prídem z práce upratovača na škole si objednám čínu a pozerám filmy.
Je nejakaá šanca, že si nájdem babu ?
Inak nechápem ludí , ktorí si riešia súkromné fory na verejnej komunikačnej stieti.
@matus123 nie si ? Pri tej vyske je 90kg ideal... 85 a budes posobit primerane
A zenam to je aj tak jedno, pokial vies narabat s penisom a dokazes sa o seba postarat. Casom aj o nu a pripadnych potomkov.
To len pubertacky zvyknu riesit tieto nepodstatnosti
Btw ...Ja som napriklad uz hodil flintu do zita. Je uplne jedno ci mam 60 alebo 80 kg aj tak posobim rovnako (Pri vyske 190 sa desat kilo hore, dole strati bez problemov)... Az pri 90kg vidim nejake zmeny. Ale nemam tolko casu a prachov zapasit s metabolizmom, aby som udrzal tu vahu... S genetikou nevyhrajes pokial nemas ozaj velke prachy na poriadnu kuru
V skratke, casom kazdy adept zisti, ze cas straveny v posilovni bol uplne zbytocny a prachy na doplnky len vyhodene do zachodu...
vzhľadom na to, že ťa poznám a nemám pocit aby si mal problém so ženami nevidím dôvod aby si sa plnil "doplnkami". Ono tovyzeá dobre kým posiluješ, jak prestaneš za pol roka si tam kde si bol a aby si sa chválil, že ALE VYTLAČIL SOM 180kg na Benchpress už nemáš vek a s rozumom si ďaleko viac napred ako poniektorí starší.
Ak ide len o anketu niektoré komentáre ma pobavili a potvrdili "sto ľudí, sto chutí"
Ak sa pýtaš konkrétne: stálym pohybom, domácim cvičením a prijatím väčšej energie ako vydáš dosiahneš želaný efekt.
Jedine, že by si nedosiahol ale za o by mohol aj problém, ktorý si mal.
.. a keď sa chcem zahrať an Dr. Housa (tak možno máš pásomnicu
@nobile no ved samozrejme ze svaly su ine ako tuk to ja som nikdy neporovnaval .... len stale mi nejde do hlavy preco baby tak prahnu len po svaloch ... take pubertacke potreby zeby ?
@matus123 ...No to im z toho podvedome vlhnu vaginky
Ale aj teba urcite nabudi viac zenska s 3-kami, ako slecna deska
Takze tak
A nechapem co sa tu riesi, ak typek potrebuje na zachodkoch na diske osulozit 80% vysolarenych, impozantne povrchnych a nevkusnych slecien v rozpati od 14 do 19 rokov, tak prosim...
Hola hlava a poradny biceps mu pomozu
Ale inak je to uplne a najviac jedno
Len to nikto z tych zakomplexovanych chudakov nechce pochopit.
A preto niektory z nich ani neskusaju ziadnu caju oslovit od strachu, ze "nemam 45+ biceps" tak nemam ziadnu sancu
@matus123 to máš odkial prosím ťa. reakcie, ani hlasovanie v ankete tomu nenasvedčujú a pokial môžem za seba povedať, tak moje skúsenosti tiež nie.....
to len chlapi si myslia, že potrebujú svaly a založením tohoto fora som si to znova potvrdil
Ale ja ťa nechápem spájaš dve podla mna odlišné veci...
jedna vec je vypacovaný- nevypracovaný
a druhé hrozne chudý- v pohode
nepotrpím si na nejakého vypracovaného svalnáča... ako to mi je fakt takmer jedno...
ALE ohladom vahy.. nevedela by somchodit s takym chudym chalanom... ako kamarat ma menej kil jak ja to uz mi pride naozaj extrem Moj chalan by mal byt urcite odo mna vyssi a proste normalnej postavy... co aj je Aaale moj je este aj vysportovvany
Keď ja si neviem pomôcť, ja mám radšej macatých chalanov, nie teda rozkysnutých tonových dinosaurov, ale takých aj sval.. Ale také to telo samá tehlička a samá muskulatúra.... To sa mi proste nepáči :/ Ja som teda asi divná /:/
Neviem,je mi to jedno,ale všimla som si,že väčšina z tých svalovcov sú steroidoví panáci bez štipky inteligencie. Tým nechcem hádzať všetkých do jedného vreca.
Môj chlap má pivné brucho a nevadí mi to. Proste mať svaly nie je všetko.
Tintítko nie je pre mňa chlap. Priťahujú ma poriadni vyšportovaní chlapi s čo-to svalmi, tehličky nie sú priorita, a váha tak 80-90kg v závislosti od výšky... to je asi všetko ku výzoru, ktorý samozrejme nie je všetko, ale tintítka ma fakt odpudzujú
@jemino Máš sčasti pravdu,ale napísala som,že nehádžem všetkých svalovcov do jedného vrece. Myslím si,že určite existujú aj tí inteligentnejší z nich,ale podľa mňa patria k menšine. A zase poznám tintítka,ktoré tiež nemajú inteligenciu. Podľa toho,či sú svaly prítomné alebo nie určite inteligenciu neriešim a nikde som to ani nenapísala
Ja sa na svojej postave tiež nenadrem, takže to od chalana tiež nežiadam, ak bude spokojný od s mojou, ja nemám problém s jeho, ale ked sa do mojej postavy zuačne navážat, tak to prirodzene vrátim
aj tintitko so silnym metabolizmom dokáže pribrať... viď ja: za pol roka čo som prestal hravat futbal a zacal cvicit a nie jest ale ZRAT som pribral 8kg a stale idem hore... a to bez suplementov... ale ked vam to nejde bez doplnkov, tak kupte gainer a proteín, posilnujte podla vlastneho treningoveho planu a vela jedzte... počul som že pomaha aj to ak pred spaním vypijete aspon 0,5L mlieka alebo aj viac... takže nesedte za birdzom chodte do posilky - ak taku moznost nemate, tak existuju cviky aj na doma takze stačí makať a žrať a nebudete tintítka. Prajem vela uspechov
ja som po tatkovi gorila...ruky pomaly po kolena chrbat tak siroky jak mam nohy dlhe skoro a posilujem lebo inak by som bol tlsty...akurat piatok som dal moje predsavzatie zdvihnut vsetko co je v skolskej posilke na jeden krat na benchpress ...(koho zaujima tak 60kg a ja vazim 70kg...myslim ze celkom uspech
neznášam takých namakných,že ho idem objať,tak ho ani neobjímem,lebo ma plecia 5x širšie ako ja.
ked je tintintko,tak nech je,ale nech zase nevyzera nejako no,ani to neviem vyjadrit.proste mohol by aj sem tam cvicit,aspon obrysy nejakych svalov na rukach a na bruchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
A samozrejme široký chrbát by nebol odveci.
Ale nech, nechcem vyznieť ako moc náročná
a ťažko zamaká keď sa mu nedá pribrať...vtedy môže robiť čo chce a nepojde to...
Ja osobne som mal vždy ten dojem, že vám je to jedno
Ale nemôže mať pod 65 kíl, potom by som sa už začala hanbiť ja.
Nie je tam len chalan.
ste sympatický párik
@roryanne akoze preco sa take nerata, odkedy?
@bress cez sypačky nie? keby deň čo deň cvičil cca by sa dalo, ale pochybujem že to by sa niekomu chcelo a bol by čas...
Mám rada takých normálnych, priemerných chlapov, nie žiadnych svalnatých obrov.
2. ktorá by ohrdla pekne tvarovaným? žiadna
3. nevyžadujem to, kľudne by som bola aj s niekým kto je pri tele alebo je tintítko, síce tintítko by vzhľadom k mojej ženskej postave bol problém, lebo by som vyzerala ako jeho matka
4. hlavne aby nebol chlpatý
5. chalani sa musia o seba starať a nie vždy posilovanie je to správne, treba aj iné veci
6. zhrniem to, ja potrebujem vysokého a silného chlapa, nie chlapca, lebo moje telo si povedalo, že chce byť ženou
@flegma1triedy ale jake sypacky hocijaky chalan ak by cvicil 3-4x tyzdenne a poriadne by jedol, tak by nabral. Vyhodou tych co su chudy bez tuku je to, ze oni aj ked budu jest vela pravdepodobne tuk nenaberu, sice svaly trochu tahsie ale vsetko ma svoje klady a zapory.
bod 4.
z tvrdého liftingu..
ona si myslí že drepovať 300 kilo v posilke, ťažké mŕtve ťahy a podobne je prechádzka ružovým sadom, kdežto pokálať trochu dreva čo je skôr kardio je hardcore robota pre riadneho chlapa......
mne už fakt pomôže len sedieť 16 hodín denne v gauči a napchávať sa, žrať čipsy, mastnotu a tak podobne :d
narážka na bod 4 vyplynula z inej diskusie
Je nejakaá šanca, že si nájdem babu ?
Inak nechápem ludí , ktorí si riešia súkromné fory na verejnej komunikačnej stieti.
Ale môžeme sa stretnúť ak chceš.....
@fenixovamanzelka náš pán ťa má rad rovnako ako každého iného
@herekondex už dávnejšie rozmýšlam, že sa dám na vieru, alebo pôjdem preč od tohoto povrchného sveta, ktorý ma tak ničí.
Ak sa ti chce, pod si písať na ts.
A zenam to je aj tak jedno, pokial vies narabat s penisom a dokazes sa o seba postarat. Casom aj o nu a pripadnych potomkov.
To len pubertacky zvyknu riesit tieto nepodstatnosti
Btw ...Ja som napriklad uz hodil flintu do zita. Je uplne jedno ci mam 60 alebo 80 kg aj tak posobim rovnako (Pri vyske 190 sa desat kilo hore, dole strati bez problemov)... Az pri 90kg vidim nejake zmeny. Ale nemam tolko casu a prachov zapasit s metabolizmom, aby som udrzal tu vahu... S genetikou nevyhrajes pokial nemas ozaj velke prachy na poriadnu kuru
V skratke, casom kazdy adept zisti, ze cas straveny v posilovni bol uplne zbytocny a prachy na doplnky len vyhodene do zachodu...
@purenarcissism s podielom chlpov v každom prípade súhlasím
a myslim ze mas ciastocne pravdu , nieco by som mozno trochu inak povedal ....
ale ja tiez nevidim buducnost v tom chodit do posilky , nakoniec si kazdy aj tak zacne davat nejake umele sracky ...
Ale tiez neporovnavaj 90 kilo svalu a 90 kilo tuku.
90kilo tuku tvori vacsi objem, zase ta ista vaha v svale tak objemne nevyzera, kedze svaly su tahsie ako tuk...
Ak ide len o anketu niektoré komentáre ma pobavili a potvrdili "sto ľudí, sto chutí"
Ak sa pýtaš konkrétne: stálym pohybom, domácim cvičením a prijatím väčšej energie ako vydáš dosiahneš želaný efekt.
Jedine, že by si nedosiahol ale za o by mohol aj problém, ktorý si mal.
.. a keď sa chcem zahrať an Dr. Housa (tak možno máš pásomnicu
Ale aj teba urcite nabudi viac zenska s 3-kami, ako slecna deska
Takze tak
A nechapem co sa tu riesi, ak typek potrebuje na zachodkoch na diske osulozit 80% vysolarenych, impozantne povrchnych a nevkusnych slecien v rozpati od 14 do 19 rokov, tak prosim...
Hola hlava a poradny biceps mu pomozu
Ale inak je to uplne a najviac jedno
Len to nikto z tych zakomplexovanych chudakov nechce pochopit.
A preto niektory z nich ani neskusaju ziadnu caju oslovit od strachu, ze "nemam 45+ biceps" tak nemam ziadnu sancu
to len chlapi si myslia, že potrebujú svaly a založením tohoto fora som si to znova potvrdil
*My*
Tamto som apeloval na ten kontext.
jedna vec je vypacovaný- nevypracovaný
a druhé hrozne chudý- v pohode
nepotrpím si na nejakého vypracovaného svalnáča... ako to mi je fakt takmer jedno...
ALE ohladom vahy.. nevedela by somchodit s takym chudym chalanom... ako kamarat ma menej kil jak ja to uz mi pride naozaj extrem Moj chalan by mal byt urcite odo mna vyssi a proste normalnej postavy... co aj je Aaale moj je este aj vysportovvany
prdel mam jak kombajn pevné nohy to určite mám
a čo ja viem ? taký priemerný brušisko a chrbet tiež tak ani ne moc široký ale ani ne moc uzky
Môj chlap má pivné brucho a nevadí mi to. Proste mať svaly nie je všetko.
Tintítka mi pripadajú dosť slabunké a chlap je chlap, má byť silný ...
Mne sa viac páči normálna váha a radšej až nadváhu, než veľmi veľmi chudé ...
ked je tintintko,tak nech je,ale nech zase nevyzera nejako no,ani to neviem vyjadrit.proste mohol by aj sem tam cvicit,aspon obrysy nejakych svalov na rukach a na bruchu