Celkom by ma zaujímalo aký máte postoj k chalanom s vyholenou hlavou a k uniformám, či sa vám to páči, mne to moc teda tak nepripadá ale aj tak sa toho nevzdávam, tak chcem vedieť ako na tom som
mne sa "vojenske typy" pacia, lenze mam podmienku, ze ten chlap musi mat peknu hlavu, aby vyzerala dobre vyholena a tiez vyraznu celust
plus siroke ramena, kratsie hrubsie prsty /z nejakeho dovodu sa mi na chlapoch nepacia dlhe tenke/, postava typu "T", primerane osvalena. uniforma nemusi nutne byt
z celebrit by tomu pre mna asi najviac zodpovedal anthony kiedis z red hot chili peppers - akurat ze nema holu hlavu /a v poslednych rokoch posobi trochu hipstersky, co sa mi moc nepozdava/.
Mne sa to nepáči. Chlap je najkrajší keď má také vlásky, v ktorých sa dá prehrabnúť, ale nie sú príliš dlhé. A keď má oblek tak
... potom ja som poslednú dobu taký elegantný typ, šatočky, opätky, samé doplnky, sačká.. všetko tip top
Môj chalan je vyholený a pohoda...a ešte keď si dá nejakú uniformu... :3
Mne sa celkovo páčia uniformovaní muži. A ak myslíš vojenské uniformy, tak k tým mám dlbrý vzťah z bunrov
Chlap musí mať vlasy, aspoň pre mňa A uniforma, asi skôr nie. Páči sa mi keď je nejaká historická udalosť a chlapi pobiehajú v kostýmoch z druhej svetovej, ale ak ide okolo mňa niekto kto je reálne vojakom tak sa mi z toho krútia vnútornosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale uniformy veľmo
plus siroke ramena, kratsie hrubsie prsty /z nejakeho dovodu sa mi na chlapoch nepacia dlhe tenke/, postava typu "T", primerane osvalena. uniforma nemusi nutne byt
z celebrit by tomu pre mna asi najviac zodpovedal anthony kiedis z red hot chili peppers - akurat ze nema holu hlavu /a v poslednych rokoch posobi trochu hipstersky, co sa mi moc nepozdava/.
... potom ja som poslednú dobu taký elegantný typ, šatočky, opätky, samé doplnky, sačká.. všetko tip top
Mne sa celkovo páčia uniformovaní muži. A ak myslíš vojenské uniformy, tak k tým mám dlbrý vzťah z bunrov
uniforma
Ale nie, fuj to, viac sa mi paci nejaky kratkozraky matfyzak so staniolovym mecom na larpe