Zaujíma ma názor, že keď viete o dievčati, že už s niekým spala vnímate to ako plus alebo mínus? a druhá otázka-opak- keď viete, že sa ešte s nikým ani nebozkávala? (nie že by bolo nejaká nábožná a slušná, ale iba proste nemala ešte vzťah)
1 ma to svoje plus aj minus ale uz neni cista proste
2 to je pritazlive teda pre mna pokial chalan nema z toho strach...podla mna je to super dievcina cista a chalan by si mal vazit ze je v niecom vzdy prvy co sa tyka takych veci u bab lebo baby by si take veci mali strazit a nie rozdavat to potom moze mat kazdy ...ale ked baba vie co chce tak nebeha zo vztahu do vztahu a neolizuje sa s kade kym predsa proste mna to pritahuje
1 - v postely može byť lepšia aj panna než nejaka "pretrtkaná" lebo tá tam može ležať ako drevo takže tak neviem čo by som ktomu viac napísal
2 - to je už o šikovnosti , byvalka sa bozkávala prvy krat somnou a uplne super ani by som nepovedal že to bola jej prva pusa
fíha tak hádam toľko 'čistých' báb nie je všade naokolo.. ale ja si myslím, že oba prípady sú plusy istým spôsobom. keď je dievča sexuálne nováčik, tak sa chlap môže hádam cítiť poctený, pretože je iba jeho, a ja byť chlapom, tak si z nej vychovám vlastnú štetku a na druhej strane, ak už má za sebou toho veľa, podľa mňa s ním môže porobiť také veci, že sa mu až zatočí hlava, ale vždy sa nájde niečo nové, čo sa dá vyskúšať, čo tomu dodá pocit jedinečnosti.
@loveistheanswer čo sa tíka bozkávania, je mi to jedno, aj ked kurvit sa s hocjakou holkou by nemusel, no nie je to doležite...nebolo by pre mna smerodajne či uz mal sex predo mnou, ale potom by som kus rozmyslala nad tym či nebola lepsia...myslim ze ked chlap uz s nejakou spal tak by nemal vymyslat ze on mohol ale holka o ktoru ma zaujem mohla počkat na toho praveho, to mohol aj on... 8)
@afgh nuž tak to máš jasné, ale ono to možno je v tých chlapoch tak nejako zakorenené... že proste oni sú tí, ktorí musia byť prví... proste trochu na hlavu, ale tak to asi je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2. otázka - plus
2 to je pritazlive teda pre mna pokial chalan nema z toho strach...podla mna je to super dievcina cista a chalan by si mal vazit ze je v niecom vzdy prvy co sa tyka takych veci u bab lebo baby by si take veci mali strazit a nie rozdavat to potom moze mat kazdy ...ale ked baba vie co chce tak nebeha zo vztahu do vztahu a neolizuje sa s kade kym predsa proste mna to pritahuje
-plus
-plus
2 - to je už o šikovnosti , byvalka sa bozkávala prvy krat somnou a uplne super ani by som nepovedal že to bola jej prva pusa
vnimam to ako plus. Preco? Pretoze v opacnom pripade je vahava, casto bojazliva a podobne.
-i dont care
+
minus,
ked sa zena nevie bozkavat je to....fakt blbe.
To je prvotny pocit, vsetko ostatne zavisi od konkretnej baby.
A na dvojku ma nič nenapadá.
nebozkávala - plus