mne keď to niekto urobí, tak ma to vie kvalitne vytočiť (pokiaľ to nie je fakt že z objektívnych príčin, mne keď sa také vyskytne, dávam vedieť hneď, čo najskôr)
podla toho o koho ide ... aký mám záložný program atď ...
raz som bol dohodnutý len tak nezáväzne s jednou čistou zlatokopkou a keď som dorazil tak sa jej z minúty na minútu zmenil program (našťastie blízko býva ďalšia kamarátka) žiadny problem teda
(viem je to blbosť vôbec chcieť ísť von s takou ,,slečnou,, ale tak zavolala ma, odvtedy sme spolu ešte síce boli vonku a dobre som sa nasmial teda
Ja nechodím ako zúfalec s 1 hodinovým predstihom napríklad dohodnem sa na 19:00 prídem 18:55 ale najprv by som pred odchodom zavolal že či všetko nadnes večer platí
@efyks Neviem či poznáš tú story, ale Ježíš sa v jednej časti svojho života tak zohneval, že behal po kostole v ktorom spravili tržnicu a prevracal stoly, nadaval, kričal, bil ľudí...
Tak isto, ako keď mi to povie kamarát. Takéto správanie sa mi nepáči a netolerujem ho. Ak to nie je nutné, ďalšia schôdzka už nebude.
To ale v prípade, ak mi zavolá zopár minút pred dohodnutou schôdzkou. Ak to dá vedieť dostatočne v predstihu, tak je to úplne v pohode. Stať sa môže čokoľvek a mne nerobí problém si zmeniť program.
@jaaaa13 myslím, že ak ste sa predom dohodli a ten dôvod, prečo si neprišla nebol dôležitý, tak určite áno... Teda, ak chceš s tým chalanom niečo riešiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
raz som bol dohodnutý len tak nezáväzne s jednou čistou zlatokopkou a keď som dorazil tak sa jej z minúty na minútu zmenil program (našťastie blízko býva ďalšia kamarátka) žiadny problem teda
(viem je to blbosť vôbec chcieť ísť von s takou ,,slečnou,, ale tak zavolala ma, odvtedy sme spolu ešte síce boli vonku a dobre som sa nasmial teda
To ale v prípade, ak mi zavolá zopár minút pred dohodnutou schôdzkou. Ak to dá vedieť dostatočne v predstihu, tak je to úplne v pohode. Stať sa môže čokoľvek a mne nerobí problém si zmeniť program.
Ale to dievča by mi nepolichotilo. Viackrát by som sa jej už asi neozval.