Takže otázka iba pre chalanov/mužov.
Aké dievča vás zaujme na prvý pohlad na kúpalisku?
Vite ako sa všade píše že hladáte nejaký signál že sa dievčaťu páčite, ale ako majú baby nájsť signál u Vás že sa Vám páčime????
@jaaaa13 myslim, ze na kupalisku sa bude jednoducho stale na Teba pozerat .. pokial ma dost sebavedomia, tak ked to zbadas, neodvrati zrak, ale zapozera sa Ti do oci a bude sa snazit Ta tym trosku zahanbit.
Ale zase ber, ze na kupaliskach je to cisto o fyzickej pritazlivosti.
na kupalisku ma nezaujme žiadne dievča tam uvidím iba plavky a mokré vlasy (čiže ju neuvidím takú ako vyzerá a oblieka sa v skutočnosti hh ) maximalne ma môže zaujať nejakým plnohodnotným rozhovorom o niečom maximálne zaujimavom čo by ma totalne nadchlo natolko že by som už nechcel odísť (ale to by mala ťažké hh) ...
skôr ma zaujmu pekne (štýlovo) oblečené dievčatá s prirodzenými a dlhými vlasmi ... problém nastáva väčšinou potom až keď otvoria ústa alebo sa dozviem o ich minulosti a životnom štýle
Neviem preco prave na kupalisku. Kazdopadne zaujme ma ked ma peknu tvaricku a neovisaju jej faldy cez plavky. Velkost prs, vyska, farba vlasov, oci atd ma netankuje. Aj ked urcite mam svoj ideal, ktory ma presne nadefinovanu kazdu cast tela
@jurito@tommyhot@nello@melancholik@echoechoecho@likjul
No na kúpalisku sa pýtam preto, lebo toho chalana čo sa mi hrozne páči, tak ho stretávam iba na kúpalisku 2 mesiace v roku a nič viac, jednoducho sa mi páči tak ako nikto ešte, a pozerá sa na mňa stále len to je všetko zatial
Čo ja viem príjdem na kupko...hneď si všímam tie kt sa snažia byť zaujímavé(vravím si dobre moje tak vy ste u mňa skončili ) kukám ďalej také tie tiché typy postávajúce okolo bazéna čo prišli loviť smieška na tie ich pózy tie opalujúce sa prdelky na lehátkach sú asi zadané yebať na ne a potom si vravím do prdele však ja som prišiel na pivo a zaplavať si a neriešim nič ani nikoho len seba a užívam si bazénový život juuuuuchuuu žblnk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Odpoveď druhú otázku
Ale zase ber, ze na kupaliskach je to cisto o fyzickej pritazlivosti.
@sasuke co .. mam Ti dat signal?
skôr ma zaujmu pekne (štýlovo) oblečené dievčatá s prirodzenými a dlhými vlasmi ... problém nastáva väčšinou potom až keď otvoria ústa alebo sa dozviem o ich minulosti a životnom štýle
Myslím , že poznať sa do dá ľahko kedže to nie my čakáme , že ten druhý je jasnovidec ale narovinu hovoríme alebo dávame na javo.
No na kúpalisku sa pýtam preto, lebo toho chalana čo sa mi hrozne páči, tak ho stretávam iba na kúpalisku 2 mesiace v roku a nič viac, jednoducho sa mi páči tak ako nikto ešte, a pozerá sa na mňa stále len to je všetko zatial
Čo ja viem príjdem na kupko...hneď si všímam tie kt sa snažia byť zaujímavé(vravím si dobre moje tak vy ste u mňa skončili ) kukám ďalej také tie tiché typy postávajúce okolo bazéna čo prišli loviť smieška na tie ich pózy tie opalujúce sa prdelky na lehátkach sú asi zadané yebať na ne a potom si vravím do prdele však ja som prišiel na pivo a zaplavať si a neriešim nič ani nikoho len seba a užívam si bazénový život juuuuuchuuu žblnk
"Ahoj, vzdy ta tu vidim len 2 mesiace v roku. Odkial si?" (alebo hociaka ina blbost, ktora suvisi s niecim, co o nom vies)
Jedna otazka (ktora mu navyse ani nijako nedava najavo, ze sa ti paci) a konverzacia je na svete. Na kamaratov sa vyprdni, oni sa ti predsa nepacia...