monitor???..riadna somarina ....sadni si pred dakeho dobreho ziaka a on ti bude postupne ukazovat na prstoch zo spodu od stolicky cisla ktore mas zakruzkovat takto som ho spravila ja....i ked uz mam davno postrednej ..treba sa vynajst
Monitor = blbosť na n-tú !!! N základe benevolencie dozoru sa prijímajú ľudia na stredné školy vtipné, ale ako inak sme na SR.... A učiť sa pár týždňov pred monitorom, my sme sa pripravovali celá škola povinne celý rok od septembra a tak sme aj dopadli
monitor som nepisala (kedze som bola na 8rocnom gymnaziu) ale aj tam sme pisali monitor na znamku, mala som z toho 1tku a vobec som sa nemusela pripravovat.. a tento rok na nas testovali zaklad buduceho monitoru z MAT (aspon myslim ze to nieco take bolo) a bolo to primitivne lahke, dokonca ONI tam mali chybu.. nechapem co sa ma clovek na tom ucit O________-o podla mna to hovno pomoze
sak monitor a podobne veci je 100 krat jednoduchsi ako akakolvek ina skuska....sa prinom mozes tvarit ze hras milionara ..kruzkovat spravnu odpoved je jednoduche...
my sme boli ročník, čo mal dosť lahký monitor...nam povedali.
ale dosť som sa toho bála, no bolo to jednoduché. zvladla som matiku aj slovinu na 75% čo je myslím si dosť dobre. ale berte to tak, že aj tích čo mali 50% uplne v pohode zobrali na strednu.
to bola brnkačka, špeciálne na monitor som sa nepripravovala, ani ťuk proste... mne stačilo sa ako tak priebežne učiť na dáke 1,2 prinajhoršom 3 a zvládla som matiku aj slovinu na 87%. adios čau, žiadne prijímačky na gympel som nerobila.
...a keď budeš raz maturovať, tiež sa nemáš čoho báť, formalita.
my sme sa pripravovali na monitor asi tak že deň pred tým sme na nete hľadali ten monitor, mysleli sme si že sme hi našli a vypočítali sme ho (nebol to on)
zo sj uz nevim kolko som mal ale z matiky som mal 30-35% uz presne nevim. tak ale vobec som sa to neucil. v nasej triede boli aj taki co sa to drvili a mali len okolo 20%
bože vôbec nedopadne to dobre ale ked mne sa tak nechce a ked som si tak zobral čo by som sa mal pripravovať tak to sa..nedá.niečo ma napadne,na to nadväzuje to..to.to.. a koniec,idem na net matiku nedám nad 20% ani komparo som na viac nedal 2x
Sj- M 90-90 ... úplná pohoda, prešla som pár testov, skúšobné komparo, povypisovala si poznámky, niečo popočítala, kúpila si na ten deň čokoládu a mali sme skvelý dozor z druhej školy, deň pred tým som mu zapisovala zápas, čo pískal, tak som sa s čokoládou obracala do zadnej lavice ku kamoške a kontrolovala neistoty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Moja príprava bola,že som si maximalne prepočítala monitory minulých rokov,nič viac ...
80% sj
ale je to kokotina, len strašia deviatakov
to je fakt nič. ja sa teraz pripravujem na maturitu z matematiky a to je už iná káva než monitor
Ale viem, že učiť som sa na to teda ani trochu neučila
ale dosť som sa toho bála, no bolo to jednoduché. zvladla som matiku aj slovinu na 75% čo je myslím si dosť dobre. ale berte to tak, že aj tích čo mali 50% uplne v pohode zobrali na strednu.
...a keď budeš raz maturovať, tiež sa nemáš čoho báť, formalita.