Ahojte, od augusta som sa snažil schudnúť a doteraz som chudol presne 5 kíl.. bicykloval som na stacionárnom každý deň hodinu..a chcem ostať vo forme ale cez týždeň proste nestíham, a víkendy cvičím..a môžem sa spýtať, či bude lepšie keby som cvičil cez v
Tak si povedz čo je pre teba priorita, lebo čo sa tyka diet a treningu aj objemovka aj rysovačka a aj udržiavačka su naročne na vlastnu vôlu a čas. A ak už dalej chudnuť nechceš len sa potrebuješ alebo chceš udržať na tom ako si, stači si ako tak udržiavať zrychleny metabolizmus ( nejedz cukry ani tuky, konzumuj zeleninu a celozrnne vyrobky, ryžu a zemiaky to je len pre priklad ) a samozrejme trening cez víkend ta nepoškodi, cvič aspon vtedy..
podla mna by bolo efektívnejšie cvičiť viackrát za týždeň po hodine,ako iba cez vikendy 2 hodiny...neublíži ti to,ale nemyslím si že to bude mať veľký efekt
pozri sa, musis si urcite priority a ciel aky chces dosiahnut, to ze si unaveny zo skoly je blbost, ved tam len cely den sedis a si znudeny.. chod si niekedy po skole hned zabehat a uvidis kolko energie mas.. a ze nemas cas.. dalsia somarina, mi nehovor ze nemas po skole hodinu casu ist vonku zacvicit.. ked chcem tak si pojdem aj o osmej vecer zabehat.. (ak bude este vidno )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dajú sa vám pridávať komenty ? O.o pod statusy?
a nie, prepáč, nevyznám sa