Mali ste niekedy pocit, že ste boli nejakým spôsobom znevýhodnení oproti Čechom? Hlavne to myslím ohľadom práce/ brigády ale samozrejme aj v iných situáciach.
už v Prahe neštudujem, ale skúsim ti odpovedať. V škole som myslím znevýhodnený nebol, prácu som si našiel rýchlo a ešte vtipkovali že sú radi že sa ich tím medzinárodne rozrastá
Ale priprav sa na to že veľa ľudí ťa bude brať ako menejcennú, blbé poznámky o tvojom pôvode a furt niečo že si maďarka alebo ukrajinka, čobolka a sedláčka Aj keby si z hlavného mesta.
Ale nemusí to také byť všade, vraj len Pražáci sú takíto arogantní debili, napr. na Morave sú príjemní ľudia.
prazaci su prijebani..oni nemaju ani vlastnych, ktori sa do prahy pristahovali pred x rokmi..
ale inak celkovo sa vyvysuju nad slovakmi akoby neviem co oni boli..
my sme v praci boli taky, ze na useku sme boli vacsinou vychodnari , a filipinci, trener bol vychodnar tak pohoda, ale zas sefino bol kokot, ktory mal svoju rsku, ktoru na dialnici nevedel ani rozturovat a tak sme si s dodavkou okolo neho prefrcali ako. pani ..
v skole si zvyhodneny, lebo ak ucitel na ustnej skuske niecomu nerozumie, tak ta necha a tvari sa, ze vie co hovoris ....a v praci si znevyhodneny, ak pozaduju cesky jazyk (administrativne prace) ...myslim si,ze @5 je vsade rovnake, a sice, ze ak si atraktivne dievca, tak si zvyhodneny vsade
ja som tam len brigádovala v banke a bolo fajn. Aj maily som posielala po slovensky. Vlastne, tam bolo toľko slovákov a angličanov a nemcov a všetkého, že sa to stratilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale to na základnej, teraz už pohoda klídek a tabáček, neriešia
Ale priprav sa na to že veľa ľudí ťa bude brať ako menejcennú, blbé poznámky o tvojom pôvode a furt niečo že si maďarka alebo ukrajinka, čobolka a sedláčka Aj keby si z hlavného mesta.
Ale nemusí to také byť všade, vraj len Pražáci sú takíto arogantní debili, napr. na Morave sú príjemní ľudia.
ale inak celkovo sa vyvysuju nad slovakmi akoby neviem co oni boli..
my sme v praci boli taky, ze na useku sme boli vacsinou vychodnari , a filipinci, trener bol vychodnar tak pohoda, ale zas sefino bol kokot, ktory mal svoju rsku, ktoru na dialnici nevedel ani rozturovat a tak sme si s dodavkou okolo neho prefrcali ako. pani ..