som intrákovské dieťa od mojich 15tich som na intráku,, najprv v nitre na strednej a teraz počas výšky nesťažujem si vôbec, pre mňa to bolo jediné východisko aby som vypadla z domu ďaleko preč od mojho psychopatického otca, čiže neriešila som či sa mi bude alebo nebude páčiť... ale som spokojná človek si zvykne na hocičo
nešiel by som nikdy..čo ja viem ja som proste typ čo potrebuje všade klud..aj cez noc a proste ak by som bol na izbe s nejakým feťákom tak fakt ďakujem pekne
rozhodne intrak...my sme vsetci doma internatisti...ja dokonca uz 9 rokov.je to take ine.naucis sa samostatnosti,postarat sa o seba.zoberie ti to vela,ale da ti to podla mna ovela viac.
Plánujem ísť na intrák Rodičia mi to povolili a dokonca mi to ešte aj odporúčali, vzhľadom na to že som jedináčik a doma sa s nikým o miestosť nedelím, tak vraveli niečo o "začlenení do spoločnosti" čo nadmieru chápem Čo sa týka intráku, už mám vybraté, je tam internet a to je všetko čo potrebujem. A samozrejme bolo by dobré aby sa tam dalo aj učiť, máte s tým nijaké skúsenosti? Ale myslím že zase ide o konkrétny intrák a o všeobecnú "úroveň vzdelanosti" školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov