kedze chodim do skoly rychlikom, tak by ma zaujimalo ako rychlo vlastne taky vlacik chodi, v aute mam dobry odhad ale vo vlaku by som asi netipoval, kto mi poradi?
Zvacsa chodia 120km/ h teda predpoklad je ze chodis osobnou dopravou a nie som si isty ale neviem ci IC-cka nemaju na urcitych castiach trate povolenu aj 160km/ h nie som si isty ale na vlaky tu su isto lepsi odbornici.
Na našom území je napr.v okolí Šale 140km/h,len pár kilometrov,aj to mašinista ide zo zaťatými zubami aby sa mu nerozpadol 30 ročný stroj...Trať Bratislava-Žilina má max.traťovú 120km/h,po dokončení modernizácie sa plánuje 160/km,niekde 140km/h.Teraz však stále platí 120tka.Cez jednotlivé stanice sa prechádza 100km/h,výnimkami sú napr.Dubnica,tam je zase 120tka...
No aby som doplnil Rockstara. Pre rychlik musi byt zodpovedajuce aj radenie vlaku, pokial ides na elektrifikovanej trati, tak je jasne ze ta 120 ka je viacmenej ista. Ale jasne ze ked ides vlakom kde je radeny motorvy rusen (Nezavisla trakcia) tak je maximalka 100 KM/H, v pripade ze tomu zodpoveda trat. A v neposlednej rade aj vozne, pretoze aj tie su rozdelene podla rychlosti.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov