Pytam sa kvoli jednej blbej situacii co sa mi nedavno stala...Takze co by ste si mysleli o chlapovi ktoremu sa pacite, ktoreho ste pozvali na rande a on odmietne?? Priatelku nema. Kludne sa aj chlapi mozte vyjadrit pre aky dovod by ste zrazu zmenili nazor
Ako to myslíš, že zmenil názor? Akože vy ste mali niečo dohodnuté a on z toho potom vycúval? Lebo tak mi to vyznelo z tej poslednej vety. Ak to tak nie je, potom je možností veľa, ako hovorí @stenatko a nemala si nijakú istotu, že bude súhlasiť.
@5 "...vyjebať sa na neho"... používaš slovné spojenie, ktoré by ma tiež pravdepodobne nútilo odmietnuť jeho autorku... a k tomu ešte nick dračica (a s ypsilonom) hovorí za veľa.
@hnisavica Nebolo nic konkretne dohodnute. Praveze on ako prvy prejavil zaujem o stretnutie a viem ze sa mu pacim. Lenze ked uz ma prist na vec chlapi ste zrazu dosrati asi alebo co.
@malapohroma praveze ten mozog pouzivam viac a aj nejaku tu hrdost mam takze snad to zvladnem
@antifunebracka ano som z toho strasne nasrata a aj zmatena lebo som zvyknuta ze mnoho chlapov o mna ma zaujem a ked niekto odmietne tak to som ja... mozno to znie namyslene ale pisem iba tak ako to je
@dracyca paci sa mi, ze si v tomto uprimna, ale je najvyssi cas uvedomit si, ze nemozes mat kazdeho. po svete beha milion chlapov, ktorych sa nebudes moct ani len dotknut, ani keby si sa pred nimi vyzliekla. cim skor si to priznas, tym si ulahcis buduci zivot
@hnisavica lebo som tym myslela vsetkych chlapov vseobecne?? Inak nechapem preco sa vsade hovori a pise o tom ako chlapi maju radi sebavedome zeny... Ked uz je sebavedoma, uspesna a prejavi sa tak sa vacsina z vas na nic neodhodla... a ze my zeny nevieme co chceme..haha
@dracyca A ako to môžeš tvrdiť, robíš aspoň nejaký prieskum, ktorý to potvrdzuje? Tak vyzvi teraz aspoň rovnaký počet ženských respondentiek a zisti ich reakcie na hypotetickú schôdzku, aby si dostala porovnateľný výsledok.
ja som tiež poodmietal dievčat na rande nechcelo sa mi najčastejšie a taktiež som nechcel aby som vyzeral ako nejaká kurva ..alebo sa mi jednoducho nepáčila
mozno sa mu nepacilo, ze si ho pozvala ty a nie on teba. povedzme si uprimne, niektori chlapi su jesitni a pozvanie od zeny povazuju za prilis vtierave gesto,ktore mu berie vietor z plachiet a dava situaciu do ruk tebe.
ja pravidelne odmietam pozvania, kedy by som asi chodil do práce a žil si svoj život s mariom, tento rok som mohol už byť 4x pri mori, 3x v tatrách, x krát na chate, a v bare by som možno sedel aj teraz a na nejakých rande ani nehovorím, no ale je pravda, že sa vždy slušne ospravedlnim, že som už niečo niekomu sľúbil........filip
noo... ja zaťívam podobnú situáciu.. lenže som ho nikam nepozvala lebo by to tiež určite odmietol... ale jeho správanie nasvedčuje o tom, že sa mu páčim.. proste stále sa na seba pozeráme, usmievame.. ale problém je v tom, že sa takmer vôbec spolu nebavíme.. no teda o hocijakej kravine.. proste padne zopár viet, a to je všetko... ale tie pohľady.. no amen tma... najmä treba dáko zistiť, či má o teba naozaj záujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Prečo by si ty niekoho odmietla?
(Možností je milión)
@malapohroma praveze ten mozog pouzivam viac a aj nejaku tu hrdost mam takze snad to zvladnem
každopádne, vykašľala by som sa na neho.