Vadí vám, keď sa do niečoho buchnete, potknete/pošmyknete sa, niečo omylom polejete a pod. a niekto vám na to povie „pozor“? Alebo „dávaj si pozor“? A naopak používate to niekedy vy, keď sa niekomu niečo taé prihodí? Lebo ja som zistila, že mi to vadí. Aj keď viem, že to tí ľudia myslia v dobrom. Už dosť že sa napr. podknem, je mi trápne a cítim sa ako nemehlo a niekto mi ešte k tomu stihne povedať že „dávaj si pozor“, akoby som to sama nevedela Práve sa mi podobná vec stala, tak mi to tak napadlo. A kde inde by som mohla založiť takú nezmyselnú anketu ako tu
Nijak extra. To je este dobre ze povie davaj si pozor...
Horsie je, ked pokracuje, ako Hovoril som ti, A co s tym teraz? Lebo musis robit toto a hento... Ja tu nebudem vsetko platit. Vsetko znicite, nic tu nevydrzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Horsie je, ked pokracuje, ako Hovoril som ti, A co s tym teraz? Lebo musis robit toto a hento... Ja tu nebudem vsetko platit. Vsetko znicite, nic tu nevydrzi.
A podobne.
U okej ?