mam napisat chalanovi, ktoreho som volala von a neozval sa mi ? uplynuli odtedy uz asi 3 mesiace ... neviem, ci sa mam zinzit k tomu, aby som mu napisala alebo to radsej nechala tak ...
spravila som aj horšie prehrešky a neľutujem ich ak si myslíš že ten kluk ti stojí za to..zamysli sa nad tým...tak potom to neber ako zníženie sa...ber to tak že ťa to aspoň nebude škrieť a prestaneš sa nad tým takto zamýšľať keď mu napíšeš..prosto to budeš mať za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
po troch mesiacoch ignorácie možno už nebude vedieť ani kto si, preto ak mu napíšeš... tak s veľkým nadhľadom
Kašlať na neho. Prídu iní, lepší, ktorí záujem opätujú. Tento ti zato nestojí.
a je to moc tazke premahat sa a nenapisat mu, ked ho vidim online ale asi je to tak, ze by som mala na neho kaslat
teraz píše... píše... píše...
ale zase treba nebyt naivny a nepisat /nevolat/nerozpravat ked z druhej strany ziadna iniciativa
A teraz hra mrtveho chrobaka, ked ani neodpoveda 3 mesiace ...
Si uvedom, ze o teba nema ani najmensi zaujem. Lahsie sa ti bude spavat, aj vstavat
ak ti to neda spat napis este raz, a ak ani to nepojde tak ozaj ser na to
tak asi som fakt blba, ze som cakala ze sa ozve a on nic