Nazdar! čo si myslíte o babách čo sú v bare ožraté a za.ebávajú sa so všelijakými chalanmi??bo ja moc takéto baby nemusím ale ako vidím tak niektorým chalanom to ani nevadí...ešte sú aj šťastný..a také sú všade..dík za názory
Je to choré, nevyzreté a úbohé. Podľa mňa tie dievčata nič v hlave nemajú. Akurát tak špagát ktorý im drží uši. Obdivujem takých chlapcov čo sa s nimi zapletú. I keď ani oni potom toho v hlave nemajú veľa keď sa znížia na ich úroveň.
Je to vazne blbe... taky typ ludi ozam a hlavne baby ... su to STETKY si ce maju tolko rokov co ja. veci riesia cez roztiahnute nohy a . . obycajne to chalani vyuziju ...sak sa to treba naucit ne? a ani ozrata nemosi byt . je to hroooozne ubohe..
....su to fajne kurvy a chalani ktorym to nevadi su fakt dost divni.... ale pochopit chalanov to je tiez umenie... a klobuk dolu tomu, kto ich chape.....aj ked pochybujem ze im niekto rozumie... no ale co narobime....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Celkom dobra sranda sa z nich robi
bo ak je baba napita v partii chalanov kde su kamosi tak v tom ziadny porblem nevidim ak sa bavia
ak je to myslene akoze vselijakymi ze je jedno kto sa pripletie tak to otras ble to su vacsinou nedozrete mozgy