A to ti je na čo dobré vedieť? Veď ešte včera si zakladal tému, že plánuješ ísť na PrifUK, odhliadnuc od toho, že chceš študovať geografiu, demografiu, ekonómiu, chceš byť policajtom a teraz už aj právnikom? Či ti ide o to, aby si mal všeobecný rozhľad?
@marek2031 : Aha, už tomu rozumiem. Ty sa pýtaš za x ďalších ľudí, ktorí si neboli schopní založiť konto na Birdzi a spýtať sa priamo. Hmm...len potom nerozumiem, prečo sa väčšina z tvojich tém začína 1. osobou jednotného čísla o tom, ako si na gympli (na strednej) a uvažuješ o štúdiu na.... . Priznám sa, že ma tým fascinuješ a s napätím očakávam rozuzlenie dejstva.
@mimi888 kokos ved sa normalne pyta, co je teba do toho co sa pyta alebo pre koho a co by chcel studovat, ja kym som sa rozhodla, tiez to chcelo nejaky cas..a na vseobecnom rozhlade nie je nic zle si myslim ..a tebe @marek2031 pisem spravu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no nič zaujímavé sa z nich nedozvieš