a ak nevies co(to je blbe), tak predsa, kam chodis do skoly, kde byvas, kam chces ist na vysku, co rad robis, ake sporty robis,citas knihy?-aka je naj, ake filmy mas rad.......atd atd
@0 ja som sa s mojou milou videl 2.x ked som ju pobozkal prvy krat som si ani meno nezapamatal a sme spolu uz skoro osem mesiacov a spoznali sme sa natolko dobre ze si velmi dobre vyhovujeme proste spoznas po case
Krátky životopis každého rodinného príslušníka (zahrňujúci predkov,kt.sa narodili po roku 1900), predispozícia na dedičné choroby, viera v čokoľvek v čom by mohol byť tajne skrytý fanatizmus, sklony k závislostiam, kontrolné otázky,kt.majú za úlohu zistiť,či ide o násilníka (´´Predstav si,že by som šukala s iným...máš?.. Ako by si sa zachoval?), záznam v registri trestov a pod.
No,ano poznam to trapne ticho ked oabja nevieme o com kecat ale je to vazne divne ked sa pytas co sa ho mas pytat?? sak kluud...to musi ist samo od seba..a ak nejde tak si vadna n sorry
heh veru poznám to, predtým ako som sa dal s jednou dokopy sme si písali celé hodiny a po týždni čo sme už spolu chodili sme si nemali takmer čo povedať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ak nevies co(to je blbe), tak predsa, kam chodis do skoly, kde byvas, kam chces ist na vysku, co rad robis, ake sporty robis,citas knihy?-aka je naj, ake filmy mas rad.......atd atd
a suhlasim s @3
uvidis ako ti to vydrzi...