Možno sa vám to zdá divné, možno trápne že zakladám toto forum, ale každopádne chcem vaše názory čo si o tom myslíte ked si váš 42 ročný otec píše asi s 20.ročnými babami..
Možno na tom nie je nič hrozné ale viac času si snimi píše ako je s mamu a n
A totálne sa zmenilo jeho správanie ku mne, príde z roboty a nič sa ma ani len neopýta maximálne mi vypičuje a že mám ist upratat.. prestali sme sa baviť viacmenej, príde mi to ako by sme spolu už "len bývali" fakt to vyznie hocijako ale tak to cítim
@kidney Moja mama je v robote nonstop... doma je asi tak raz za mesiac a to nejaku hodinu dve čo sa vyspí a ide znova do roboty a ja snou dokopy vidím možno 5minut
@36557496 myslis si ze v takom pripade je to zvlastne? teda myslim tym.. ak ty ju vidis tak malo, asi aj tvoj otec, nie? ja by som nebola prekvapena keby si zacal v takom pripade hladat spolocnost niekde inde
@17 jasné, ale prečo su také svine sebecké? a nepozrú sa na to z našej stránky? ako to vnímame my? Mám úžasnú mamu, on má úžasnú ženu čo mu chýba? Len aby z toho nebolo niečo viac toho sa obávam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
toto neviem ako by som riešila
no mala by si to asi nechat nech si to vyriesiamedzi sebou