Naši sú rozvedení čo mi až tak nevadí.Vadí mi skôr prístup môjho otca. Absolútne neplatí výživne a keď ho mama udá tak zaplatí,len aby nešiel sedieť.Pracuje v zahraničí a na Slovensko chodí len raz za rok,čo by mi nevadilo,keby sa mi aspoň trochu venoval.
Určite mu povedz čo si o tom myslíš. Ale ked sa jeho prístup nezmenil tak sa asi už vôbec nezmení. ľutujem.................................... no rodičov si nevyberáme
tak je to dost zly pristup tvojho otca,jasne ti naznacuje ze mu na tebe nezalezi a ze ma dolezitejsie veci ako si ty.ale povedz mu to aspon sa ti ulavy a budes spokojna aspon s tym ze vie co si o nom myslis
wow...mas to dost podobne ako ja, moj otec sice nechodi k nam ani raz za rok, ale inak dost podobne.. ..neviem ze co mas robit, lebo mna to uz vobec netankuje...ser nan ho ked aj on na teba, nie? ..tak to robim ja, ked uz raz za rok zavola, tak mu nedviham.. ...asi o teba jednoducho nema zaujem, co uz...je to smutne, ale stava sa..
vitaj v realite, to si na tom este velmi dobre.ja by som to na tvojom mieste neriesila.proste sa nanho vykalsi, ludi nezmenis, ked to sam neciti tak ty sa mu do riti nepchaj
ja mam podobneho otca.... ibaze u mna sa situacia obracia...... ja ho mozem kedy kolvek vidiet ale nechcem..... od kedy sa moji rodicia rozvidli foter prestriedal frajerky ako ponozky co mi dost vadilo!!!!a sprava sa ku ne ako keby som mal 4 roky............ co mi DOST VADI!!!! ja som mu to hovoril X krat a nezmenil sa.... takze mozes mu to povedat ale podla mna sa nezmeni.... sry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov