no v afrike 11 ročná by bola stará dievka, záleži z ktorého kontinentu je....u nás na Slovensku ako píše @semhamforas patri taká osôbka medzi cigánske etnikum, i keď aj medzi našimi občanmi bielej pleti je to možné, v tom prípade by to bolo kurvisko ako vyšité........filip
@9 ...moc by som nehovorila len o ženskej nezodpovednosti, pretože je to väčšinou chlap(ec) ktorý na dievča tlačí a chce "to" ... je to nezodpovedné z obi 2 strán...
@mm47 ja by som moc nehovorila o "ženskej" nezodpovednosti lebo ak ma dieta v 14tich, pocala bud v 13 alebo 14 a ot este nei je zena.... aspno mne ot tak pride...
co ma naladne... hm..."kurva" asi nie lebo to mi evokuje proste ženu ktorá spáva s veľa chlapmi.... možno dievčisko čo nevie čo so sebou až na to dopolatilo.
@mm47 dovolim si lahko nesuhlasit pretoze u dievcata vo veku 13/14 rokov sa este jaksi neda hovorit o zodpovednosti, in my opinion, pretoze nezodpovedny ci zodpovedny moze byt clovek, ktory si uz naplno uvedomuje vyznam slova "zodpovednost" a ktory to vie rozlisit cize sa spravat zodpovedne ci nezodpovedne, z toho mi vyplyva dospely clovek. alebo aspon starsi ako 13. cize v tomto pripade mi nepride namieste hovorit o nezodpovednosti, len o nejakej prilisnej zvedavosti objavovania
napadne mi, že to je zle vychované dievča, ktoré si myslí, že už je za seba zodpovedné, ale pritom samozrejme nieje.... a potom mi napadne chalan, najčastejšie starší, do ktorého je dotyčná zamilovaná a vyspí sa s ním, aby ho náhodou nestratila....
Len by som ju úprimne poľutoval... Taká baba to bude mať v živote určite ťažké, a to nemusí byť ani cigánka, či kurva. Mohla byť napr. aj znásilnená a podobne...
Tak čo ma asi môže napadnúť, že mne sa to nemôže stať lebo mám 15 a som chlapec.No poznám jedno dievča, ktoré to malo už v mojom veku za sebou,nie je to cigánka.
Hm,to je hrozne skoro..nasledok nezodpovdneho spravania sa vacsinou...ale ked uz sa stalo,tak sa musi svojej ulohy ujat,ale urcite s niecijou pomocou...lebo sama je este dieta a pubertacka...
no náhodou ja som mala kamarátku a len nedávno som sa dozvedela ze ako 11 ročná porodila a pri tom je biela.. takže... tak skôr také niečo ako moc prítulné dievčatko ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
co ma naladne... hm..."kurva" asi nie lebo to mi evokuje proste ženu ktorá spáva s veľa chlapmi.... možno dievčisko čo nevie čo so sebou až na to dopolatilo.
Chalani chcu proste len sex , on z toho problem nebude mat ale ona ano.
V pripadoch ked maju deti dieta je to 70% nezodpovednosti zeny ze nevie ovladat svoje pudy a nevie povedat nie ked si nie je ista..
@ssnehulienka to nic nemeni na tom. Len to nie je zena ale dievca.
prvá...doplatila na svoju nezodpovednosť a hlúposť
druhá...možno zato ani nemôže ak to bolo násilím
druhé (pokiaľ je "len" tehotná a bábo ešte nie je na svete): dúfam, že za svoje činy bude/budú niesť aspoň zodpovednosť a dieťatko si nechá/nechajú
Čo mi napadne? Asi len tolko, že pokial mi tým neubližuje, nebudem sa starať do niečoho ako taká krava a súdiť, pokial viem velké hovno o tom.
Hanbite sa. Hubovať viete.