Ahoj baby, ja mám taký problém, že maskara sa mi vždy otlačí na dolné viečko na vonkajšiu stranu. Som uplne zufala, vyskušala som viaceré maskary ale bolo to so všetkými rovnaké. Nemáte nejaké triky, aby sa to neotlačovalo?
to fakt? na dolné viečko?? tak proste skús, že vždy cez deň si to prstom trochu rozmažeš, a bude to vyzerať ako tieň, take slabunke len.. mne sa to niekedy na hornom viečku otlačí
mne sa otlaca linka na horne viecko a to riesim tym, ze si dam nan troska pudru a potom to uz nerobi... ale hento robi vela babam... tak neviem, ja pouzivam dermacol a ta drzi... tak si len tak cez den pretri pod vieckom a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neviem si asi inak predstaviť, čo myslíš...
Keď sa líčiš, vždy si nanes trocha púdru aj na oči (viečka, mihalnice) - maskara bude lepšie držať, nebude sa otláčať. A kupuj si kvalitné maskari :p
alebo ten pre mna lahsi sposob , daj si 3D mihalnice spravit a maskaru uz pouzivat nemusis ...